Tarja Kokkonen

Vodder-lymfaterapeutti ja kouluttaja

Olen tehnyt manuaalista työtä vuodesta 1985, jolloin valmistuin kuntohoitajaksi. Lymfaterapia ja sen tunnettavuuden lisääminen lääkinnällisenä hoitomuotona on minulle sydämen asia. Turvotushan ei ole diagnoosi, mutta se on aina oire kehossa olevasta ongelmasta. Turvotukseen voi olla monia syitä ja ne pitää selvittää. Valitettavasti terveydenhuollossa on vielä tietämättömyyttä turvotuksen kehittymisestä ja imusuonijärjestelmästä.

Valmistuin Vodder-lymfaterapeutiksi 1992. Kolme vuotta myöhemmin aloitin pitkän tien, kouluttautumaan opettajaksi. Opettajakoulutus suoritetaan kansainvälisen Dr. Vodder Akatemian alaisuudessa Itävallassa taso tasolta eteenpäin. Vuonna 2017 saavutin Akatemian korkeimman tason opettajuuden, ohjaajan sertifikaatin. Kahden vuoden välein opettajien tulee käydä kertauspäivillä Itävallassa, missä on näytöt käden alkuperäisestä Vodder-tekniikasta sekä päivittämässä opittua. Vastaan Suomen uusien Vodder-lymfaterapeuttien koulutuksesta sekä jatkokoulutuksista.

Työni on monipuolista. Lymfaterapia määreenä ei tarkoita pelkästään manuaalista hoitoa, vaan turvotushoitoihin liittyy kiinteästi myös mittaamista (niin raajojen kuin tukituotteiden), ihon ja itsehoidon neuvontaa, sidontaa, arpikudoksen (fibroosin) käsittelyä, kinesioteippaus, Hivamat- laiteen käyttö fibroosin hoidossa (Deep Oscillation) eikä vähäisempänä, henkinen tukeminen.

Löydät lisää minusta: www.vodderlymfaterapiakoulutus.fi

Vastaan mielelläni, jos sinulla kysyttävää!

tarja.kokkonen@mehilainen.fi

tarja.kokkonen@vodderlymfaterpiakoulutus.fi

Booking instructions

Uutta hoitojaksoa aloittaessa varaa 2-3 hoitoaikaa kerralla.
Hoitokertojen väli 2-3 päivää.

Specialities and special qualifications

  • Lymphatic therapy

Degree and title

  • Fitness nurse
  • Lymphatic therapist
  • Sports massage therapist

Services

  • Medical lymphatic therapy
  • Physicians for young women
  • Physiotherapy appointment, up to 60 min

Locations

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
Open today
07:30 - 19:00
Phone, Booking010 414 0200Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0112Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min

Prices

The price estimate includes the doctor's fee, outpatient clinic fee and Kanta-fee. Other fees can also be charged, such as fees from possible operations and examinations. The price in the parenthesis is the price after the Kela compensation. On weekends and on weeknights the prices may be higher. More information: Prices-page.

  • Physiotherapy appointment, up to 60 min
    Price estimate 98.15 € (*98.15 €)