Avoin hakemus

Avoin hakemus: Henkilöstö

Avoin hakemus: Lääkärit


Mehiläisen visio on johdettu arvoista, yrityskulttuurimme peruspilareista. Tavoitteisiin pääseminen edellyttää innostuneita, asiantuntevia ja motivoituneita ammattilaisia.

Laajana konsernina Mehiläisellä on hyvät edellytykset tarjota henkilöstölleen jatkuvaa oppimista, itsensä kehittämistä ja mahdollisuuden oman ammattitaitonsa kasvattamiseen. Mehiläisessä kannustetaan ja palkitaan hyvästä työstä. Mehiläisessä työskennellään uudistuneissa työolosuhteissa ja ajanmukaisen teknologian parissa.

Haluatko Sinä menestyä kanssamme? Me kasvamme edelleen ja etsimme joukkoomme lisävahvistusta. Kerro meille itsestäsi oheisten hakulomakkeiden välityksellä.

Avoimen hakemuksen CV-liitteineen voit lähettää kunkin yksikön/toimipisteen palvelupäällikölle sähköisesti. Sähköpostin muoto on etunimi.sukunimi@mehilainen.fi. Toimipisteemme ja palvelupälliköiden yhteystiedot löydät toimipistehaun kautta.

Muistathan kertoa meille myös alueellisen kiinnostuksen kohteesi (meillä on yli 100 yksikköä maanlaajuisesti) sekä käytettävyytesi, erikoisosaamisesi ja sen, milloin voisit aloittaa uudet työtehtävät. Säilytämme avoimen hakemuksesi kuusi kuukautta.