Asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin Mehiläiselle

Mehiläisestä löydät lukuisia innostavia työmahdollisuuksia asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Voit kasvaa huippuammattilaiseksi vaikkapa asiantuntijana konsernihallinnossamme. Esihenkilötehtäviä meiltä löytyy aina tiiminvetäjästä johtajaan.

Tutustu alla Mehiläisen ainutlaatuiseen tarinaan sekä asiantuntijoidemme uratarinoihin. Voisiko Mehiläinen olla sinunkin uusi työyhteisösi?

Tarina ihmisistä

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisen työntekijöiden uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Tiimivastaava Irinan työnkuva HR:ssä on muokkautunut Mehiläisen kasvun mukana

HR-asiantuntijana ja tiimivastaavana työskentelevällä Irina Nylundilla on takanaan kymmenen vuoden ura Mehiläisen palveluksessa. ”Toimin tiimivastaavana Mehiläisen HR-neuvontapalveluissa. HR neuvontapalveluissa palvelemme koko konsernin esihenkilöitä, joten kaikki Mehiläisen liiketoiminnat ovat tulleet minulle tutuksi”, Irina kertoo työstään.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Hammas Mehiläisen johtavalla hoitajalla Miia Ruhasella on takana kymmenvuotinen ura Mehiläisessä. Siihen mahtuu monenlaisia tehtäviä ja lämpimiä muistoja varsinkin korona-ajan alusta. Miian mielestä Mehiläisen erottaakin muista työpaikoista ihmiset ja se, että täällä jokaisella on mahdollisuus luoda uraa ja saada työmahdollisuuksia – vaikka yli liiketoimintarajojen.

Tutustu monipuolisiin asiantuntijatehtäviimme

Huippukollegat, tekemisen ja kehittämisen meininki sekä aito mahdollisuus kehittymiseen – tuntuvatko nämä kollegoidemme arvostamat asiat Mehiläisessä sinustakin houkuttelevilta? Lue alta lisää, minkälaisia töitä meillä tehdään konsernihallinnossa sekä esihenkilön roolissa.

Jos et löydä meiltä juuri nyt sinulle sopivaa tehtävää, jätäthän yhteystietosi tai palaathan pian takaisin – rekrytoimme vuosittain satoja uusia osaajia.

Konsernihallinnon asiantuntijatehtävät

Konsernihallinnossamme löydät kiehtovia tehtäviä esimerkiksi brändityön parista viestinnän ja markkinoinnin tiimeissämme. Taloushallinnon osaajalle tarjoamme ison talon mahdollisuuksia talouden yksikössämme.

Henkilöstöhallinnossamme pääset tukemaan henkilöstömme onnistumista muun muassa HR-järjestelmiemme, palkkahallinnon ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tehtävissä.

Kiinnostavat esihenkilötehtävät

Esihenkilötyön taitajia tarvitaan kaikkialla isossa organisaatiossamme. Voit toimia esimerkiksi tiimivastaavana hoivakodeissamme, palvelupäällikkönä lääkärikeskuksissamme tai yksikönjohtajana ikääntyneiden palveluissamme. Tuemme esihenkilötyössä kehittymistä koulutuksilla – olit sitten vasta-alkaja tai konkari.

Avoimet työpaikat

Koko maa
NÄYTÄ