Asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin Mehiläiselle

Mehiläisestä löydät lukuisia innostavia työmahdollisuuksia asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Voit kasvaa huippuammattilaiseksi vaikkapa asiantuntijana konsernihallinnossamme tai sosionomina lastensuojelun parissa. Terapeuteille tarjoamme laajan tehtäväkirjon monipuolisissa sosiaali- ja terveyspalveluissamme. Esihenkilötehtäviä meiltä löytyy aina tiiminvetäjästä johtajaan.

Tutustu alla Mehiläisen ainutlaatuiseen tarinaan sekä asiantuntijoidemme uratarinoihin. Voisiko Mehiläinen olla sinunkin uusi työyhteisösi?

Tarina ihmisistä

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisen työntekijöiden uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Miksi Senior Manager Mickistä on huikeaa olla yksi mehiläisistä?

Mehiläisessä Senior Managerina/tiiminvetäjänä työskentelevä Mick kertoo: ”Mun työssä parasta Mehiläisellä on kollegat, joiden kanssa näitä hommia tehdään. Täällä tehdään mun mielestä ihan huippuasenteella roolista riippumatta hommia.”

Työfysioterapeutti Nina kertoo, miksi Mehiläinen on hänen elämänsä paras työpaikka

Mehiläisessä työfysioterapeuttina työskentelevä Nina kertoo: ”Mun työkaverit on myös ystäviä, eli on tosi läheisiä ystävyyssuhteita tullut työn mukana.”

Tutustu monipuolisiin asiantuntijatehtäviimme

Huippukollegat, tekemisen ja kehittämisen meininki sekä aito mahdollisuus kehittymiseen – tuntuvatko nämä kollegoidemme arvostamat asiat Mehiläisessä sinustakin houkuttelevilta? Lue alta lisää, minkälaisia töitä meillä tehdään konsernihallinnossa, terapeuttina sekä esihenkilön roolissa.

Jos et löydä meiltä juuri nyt sinulle sopivaa tehtävää, jätäthän yhteystietosi tai palaathan pian takaisin – rekrytoimme vuosittain satoja uusia osaajia.

Konsernihallinnon asiantuntijatehtävät

Konsernihallinnossamme löydät kiehtovia tehtäviä esimerkiksi brändityön parista viestinnän ja markkinoinnin tiimeissämme. Taloushallinnon osaajalle tarjoamme ison talon mahdollisuuksia talouden yksikössämme.

Henkilöstöhallinnossamme pääset tukemaan henkilöstömme onnistumista muun muassa HR-järjestelmiemme, palkkahallinnon ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tehtävissä.

Erilaisten terapeuttien mielenkiintoiset tehtävät

Fysio-, toiminta- ja puheterapeuttina pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi laajalla tehtäväskaalallamme kiinnostuksesi mukaan. Sosiaalipalveluissamme voit työskennellä niin ikääntyneiden, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien, vammaisten kuin lastensuojelun parissa. Terapeutin tehtäviä löydät myös terveyspalveluissamme sekä yksityisellä että julkisella puolella.

Kiinnostavat esihenkilötehtävät

Esihenkilötyön taitajia tarvitaan kaikkialla isossa organisaatiossamme. Voit toimia esimerkiksi tiimivastaavana hoivakodeissamme, palvelupäällikkönä lääkärikeskuksissamme tai yksikönjohtajana ikääntyneiden palveluissamme. Tuemme esihenkilötyössä kehittymistä koulutuksilla – olit sitten vasta-alkaja tai konkari.

Avoimet työpaikat

Koko maa