Avoimet työpaikat asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin

Mehiläisestä löydät lukuisia innostavia työmahdollisuuksia asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Voisiko Mehiläinen olla sinunkin uusi työyhteisösi?

Asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin Mehiläiselle

Mehiläisestä löydät lukuisia innostavia työmahdollisuuksia asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä. Voit kasvaa huippuammattilaiseksi vaikkapa asiantuntijana konsernihallinnossamme tai työskennellä enemmän käytännönläheisissä asiantuntijatehtävissämme. Esihenkilötehtäviä meiltä löytyy aina tiiminvetäjästä johtajaan.

Tutustu alla Mehiläisen ainutlaatuiseen tarinaan sekä asiantuntijoidemme uratarinoihin. Voisiko Mehiläinen olla sinunkin uusi työyhteisösi?

Tarina ihmisistä

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Tutustu monipuolisiin asiantuntija- ja esihenkilötehtäviimme

Huippukollegat, tekemisen ja kehittämisen meininki sekä aito mahdollisuus kehittymiseen – tuntuvatko nämä kollegoidemme arvostamat asiat Mehiläisessä sinustakin houkuttelevilta? Lue alta lisää, minkälaisia töitä meillä tehdään asiantuntijatehtävissä, konsernihallinnossa sekä esihenkilön roolissa.

Jos et löydä meiltä juuri nyt sinulle sopivaa tehtävää, jätäthän yhteystietosi tai palaathan pian takaisin – rekrytoimme vuosittain satoja uusia osaajia.

Mehiläisen asiantuntijatehtävät

Mehiläisellä on laajat työmahdollisuudet asiantuntijoille ja meillä työskentelee suuri joukko oman alansa asiantuntijoita eri työtehtävissä ympäri konsernia. Meillä voit työskennellä esimerkiksi sosionomina, keittiötyöntekijänä, kokkina, laitoshuoltajana, välinehuoltajana, kuljettajana, kuljetuskoordinaattorina tai kotiapulaisena.

Konsernihallinnon asiantuntijatehtävät

Konsernihallinnossamme löydät kiehtovia tehtäviä esimerkiksi brändityön parista viestinnän ja markkinoinnin tiimeissämme. Taloushallinnon osaajalle tarjoamme ison talon mahdollisuuksia talouden yksikössämme.

Henkilöstöhallinnossamme pääset tukemaan henkilöstömme onnistumista muun muassa HR-järjestelmiemme, palkkahallinnon ja henkilöstön osaamisen kehittämisen tehtävissä.

Kiinnostavat esihenkilötehtävät

Esihenkilötyön taitajia tarvitaan kaikkialla isossa organisaatiossamme. Voit toimia esimerkiksi tiimivastaavana hoivakodeissamme, palvelupäällikkönä lääkärikeskuksissamme tai yksikönjohtajana ikääntyneiden palveluissamme. Tuemme esihenkilötyössä kehittymistä koulutuksilla – olit sitten vasta-alkaja tai konkari.

Mehiläisen ammattilaisten tarinoita

Onnikotien tiimivastaava Lis-Marilla on työssään erityinen työpari – omat koirat

Lis-Mari Kivelä on toiminut ohjaajana ja tiimivastaavana Onnikodeissa jo vuodesta 2011. Alkujaan laitoshuoltajataustainen Lis-Mari kiinnostui kehitysvammatyöstä muutettuaan uudelle paikkakunnalle ja kuljettuaan usein paikallisen Onnikodin ohi. Niinpä hän päätti opiskella lähihoitajaksi ja päätyi lopulta kyseiseen Onnikotiin töihin.

Ykköskotien Teemulle tiimivastaavan työn parasta antia on läsnäolo asiakkaiden kanssa

Teemu Manninen toimii tiimivastaavana Mehiläisen Ykköskodeissa. Koulutustaustaltaan hän on lähihoitaja ja opiskelee parhaillaan myös sairaanhoitajaksi. Työhön mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa Teemun veti halu auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti.

Avoimet työpaikat

Näytä
18 paikkaa
Hallinto Paciuksenkatu
Helsinki, Paciuksenkatu 27
Kuopio, Haapaniemenkatu
Tampere, Kauppakatu
Tampere, Näsilinnankatu
Tampere, Hataanpään Valtatie 26
Hallinto Paciuksenkatu
Helsinki, Paciuksenkatu 27
Länsi-Pohja, Keminmaan terveysasema
Keminmaa, Väylätie
Onni Koti Lapinjärvi
Lapinjärvi, Rauhalantie
Lappeenranta, Snellmaninkatu
Helsinki, Yrjönkatu 36
Imatra, Lappeentie
Lappeenranta, Karjalantie
Mainiokoti Ruustinna
Viitasaari, Pappilantie
Hallinto Paciuksenkatu
Helsinki, Paciuksenkatu 27
Ykköskoti Riihilehto
Nurmijärvi, Rajamäentie
Jätä yhteystietosi ja otamme yhteyttä sinuun!

Sallitut tiedostomuodot: pdf

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.