Needs review

Mehiläinen toimii aktiivisesti erilaisissa yhteistyöhankkeissa, joissa kehitetään suomalaista sosiaali- ja terveyspalveluita.

Mehiläinen ja vakuutusyhtiö AIG:n yhteistyö

Mehiläinen ja AIG ovat solmineet vakuutusedustussopimuksen, joka antaa Mehiläiselle mahdollisuuden tarjota AIG:n vakuutustuotteita asiakkailleen.

Mehiläinen haluaa tarjota asiakkailleen Naisten Syöpävakuutusta, jonka avulla he voivat turvautua taloudellisesti mahdollisiin tulevaisuuden terveysriskeihin kuten syöpään. Koska Mehiläinen ei itse varsinaisesti tarjoa syöpähoitoja, haluaa se kuitenkin huolehtia asiakkaistaan kokonaisvaltaisesti.

Vakuutusta tarjotaan Mehiläisen asiakasrekisterissä markkinointiluvan antaneille naisille telemarkkinoinnin kautta. Potilastiedot ovat henkilötietolain mukaan salassa pidettäviä, eikä niitä koskaan luovuteta palveluntarjoajille. Telemarkkinoinnin hoitavat Suomen Telecenter Oy ja Call Waves Solutions Finland Oy Mehiläisen toimeksiannosta.

Naisten Syöpävakuutus on lisäturvavakuutus, josta maksetaan korvausta naisten elinten syövän diagnoosin ja leikkauksen perusteella.  Lisätietoa vakuutuksesta AIG:n nettisivulta: www.aig.fi

Jos olet kiinnostunut vakuutuksesta, ota yhteyttä AIG:n asiakaspalveluun numerossa 0203 03456 (ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-16) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@aig.com. Myös jos sinulla on kysymyksiä jo ottamastasi vakuutuksesta tai haluat hakea korvausta, ota yhteyttä AIG:n asiakaspalveluun.

Health Challenge -innovaatiokilpailu

Mehiläinen järjesti yhteistyössä kansainvälisen terveydenhuollon yrityksen GSK:n ja UK Trade and Investmentin kanssa avoimen Health Challenge -innovaatiokilpailun, jossa etsittiin uusia, ei-lääkkeellisiä ratkaisuja hengitystiesairauksien hoitotulosten parantamiseksi. Kilpailua tuki Tekes.

Kilpailun voittajaksi valittiin elokuussa 2015 Revenio Researchin lasten astmamittaustuote. Tuomaristo perusteli valintaa tuotteen innovatiivisuudella, soveltuvuudella globaaleille markkinoille ja sillä, kuinka tehokkaasti tuote parantaa hengitystiesairauksien hoitoa.

Health Challenge -innovaatiokilpailu on esimerkki Mehiläisen yhteistyöhankkeesta, jossa tavoitteena on edistää potilaiden hoitoa ja hyvinvointia.

 

Jaa