Sairaala Mehiläinen Oulu

Mehiläisen Oulun sairaalassa pääset hoitoon nopeasti ja jonottamatta, oma tilanteesi ja toiveesi huomioiden. Päiväkirurgisten leikkausten lisäksi sairaaloissamme tehdään myös vaativampia ja pidempää sairaalahoitoa edellyttäviä leikkauksia. Sairaaloissa on mahdollisuus yöpymiseen leikkauksen jälkeen.

Leikkaukseen voi hakeutua Mehiläisen erikoislääkärin vastaanoton kautta tai suoraan lääkärin lähetteellä.

Henkilökuntamme avustaa ja opastaa sinua leikkaukseen liittyvissä valmisteluissa ja järjestelyissä. Erikoislääkäreiltämme saat tietoa toimenpiteiden ja leikkauksien yksityiskohdista.

Leikkauksia koskevat tiedustelut ja ajanvaraus

Sairaala Mehiläinen
Kauppurienkatu 9, 3. krs.
90100 Oulu

Palvelupäällikkö Riitta Kallinen
p. 010 414 8300 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) (arkisin klo 9.00-16.00)
riitta.kallinen@mehilainen.fi

Sairaala Mehiläinen Oulun moniammatilliset tiimit

Leikkauspalvelut Oulussa

Sijainti

Mehiläisen Oulun sairaala sijaitsee aivan ydinkeskustassa Rotuaarin reunalla hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Parkkitilaa löytyy runsaasti maanalaisesta parkkihalli Kivisydämestä, josta on suora kulkuyhteys hissillä Mehiläisen sairaalaan. Sairaala sijaitsee Lääkärikeskus Mehiläisen kolmannessa kerroksessa.

Miksi tulla Mehiläisen Oulun sairaalaan?

Kokonaisvaltainen hoito perustuu uusimpaan tutkimustietoon ja tähtää oikea-aikaiseen hoitoon pääsyyn, useimmissa tapauksissa kotiutumiseen jo leikkauspäivänä sekä nopeaan leikkauksen jälkeiseen kuntoutumiseen. Kaikki toimenpiteet suoritetaan aina riskit minimoiden ja niin, että hoitokokonaisuus on potilaan kannalta mahdollisimman sujuva.

Kaikessa toiminnassa huomioidaan aina potilasturvallisuus. Leikkauksia suorittavat kirurgit ovat kokeneita erikoislääkäreitämme. Koko henkilökunta on ammattitaitoista ja leikkaustoimintaan erikoistunutta.

Leikkausmenetelmämme ovat nykyaikaisia ja suurin osa leikkaavista lääkäreistämme toimii myös Oulun yliopistollisessa sairaalassa, uusinta tieteellistä tutkimusta hyödyntäen.

Mehiläisen sairaalatoimintaa suositellaan

Mittarilukema kertoo, kuinka suuri osuus asiakkaista suosittelisi Mehiläisen sairaalapalveluita muille. Lue, miten sairaalassa käyntiä kuvaillaan.

Lisää aiheesta