Needs review

Työssäoppiminen

Mehiläisen tavoite on tarjota yksityisen sektorin näkökulmasta laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja toteutuvia työssäoppimisen jaksoja urapolkunsa alussa oleville sosiaali- ja terveydenhuoltoalan opiskelijoille.

Tavoitteenamme on myös lisätä ja tukea alan opiskelijoiden työssäoppimisjaksoja valtakunnallisesti yksiköissämme, joita on yhteensä vajaat sata. Toivomme että pystyt jakamaan kanssamme uusimpia oppejasi ja saat meiltä lisää omaan osaamiseesi!

Työssäoppimisen lisäksi Mehiläisessä voi tehdä myös esim. opinnäytetyön, josta sovitaan erikseen ko. yksikön yksikönjohtajan kanssa.

Mehiläiseen on helppo hakea työssäoppimisen jaksolle. Yksiköissämme on oma nimetty Oppilaitosyhteistyövastaava, jonka eräs tehtävä on toimia yhteyshenkilönä koulun ja yksikön välillä ja koordinoida työssäoppimisjaksot lukukausittain. Liitteenä ovat valtakunnallisesti yksiköidemme oppilaitosyhteistyövastaavien nimet ja sähköinen osoite. Ole hyvissä ajoin suoraan yhteydessä niihin yksiköihin, joista sinä olet kiinnostunut!

OPPILAITOSVASTAAVIEN YHTEYSTIEDOT »