Needs review

Tutut potilaat ovat tämän työn suola

Jaana Rantanen, hammaslääkäri, Mehiläinen Forum ja YmpyrätaloJaana Rantanen, hammaslääkäri
Mehiläinen Forum ja Ympyrätalo

Päätin jo pienenä, että minusta tulee lääkäri. Luin jopa latinaa lukiossa, koska ajattelin siitä olevan hyötyä tulevissa yliopisto-opinnoissa. Siihen aikaan piti lääketieteelliseen pyrkiessä päättää, kummalle puolelle haluaa. Minä valitsin hammaslääketieteen ja olen edelleen erittäin tyytyväinen valintaani. Työskentelin Forumin hammaslääkäriasemalla, kun Mehiläinen osti yrityksen. Jatkoin vastaanoton pitämistä samassa paikassa - siitä eteenpäin Mehiläisen nimen alla.

Vastaanotan potilaita Forumin lisäksi Ympyrätalossa. Rakastan työtäni, parasta siinä on erilaisten ihmisten kohtaaminen. Keskustelen potilaiden kanssa elämän eri asioista, ja vuosien varrella tutuista asiakkaista on muodostunut kiinteä sosiaalinen verkko. Hoidan myös potilaita, jotka kärsivät hammaslääkäripelosta. Pyrin auttamaan potilasta kokonaisvaltaisesti niin, että hoidetuiksi tulevat sekä hampaat että mieli. Kun potilas tulee vastaanotolleni uudelleen pelkonsa voittaneena, tiedän tehneeni työni hyvin.

Työkaverini ovat hyviä tyyppejä, joiden seurassa viihtyy. Mehiläisen hoitajia kuvailisin joustaviksi ja iloisiksi ammattilaisiksi, jotka ajattelevat asiakkaan parasta.

Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa, joka on minulle kaikkein tärkein asia elämässä. Pidän kaikenlaisesta urheilusta, ja minut voi löytää vaikkapa joogatunnilta tai golfkentältä. Harrastan myös kulttuuria: luen, käyn konserteissa ja elokuvissa. Kaupunkimatkailu on mieheni ja minun yhteinen harrastus, jonka aloitimme lapsiemme aikuistuttua.

Ammatinharjoittajan silmin katsottuna Mehiläisen prosessit ja toimintaympäristö ovat kunnossa. Konsultaatioverkosto kattaa monien eri alojen asiantuntijoita, joilta saa apua erityistilanteissa. Omaan työhön voi rauhassa keskittyä, kun tukipalvelut toimivat ja asiakasvirroista pidetään huolta. Arvostan myös työaikojen joustavuutta ja lomaoikeutta. Mehiläinen tarjoaa ammatinharjoittajalle valmiin pöydän, johon on hyvä tulla.