Joonas Eränkö

Yleislääkäri

Pidän monipuolista yleislääkärin vastaanottoa, ja olen erityisesti kiinnostunut akuuteista sairastumisista, tapaturmista sekä erilaisista pientoimenpiteistä (mm. haavojen ompelu, paiseen avaus).

Minulla on laajasti työkokemusta erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon eri toimenkuvista päivystyksessä, osastolla ja vastaanottotyössä: akuutti- ja yleislääketiede, lastentaudit, anestesiologia, kirurgian ja sisätaudit. Olen yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen loppusuoralla ja toimin päätyössäni terveysaseman päiväpäivystyksen vastuulääkärinä, jossa hoidan päivittäin paljon akuutisti sairastuneita potilaita.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset potilaat minkä vain asian kanssa. Hoitopäätökset teemme aina yhdessä sinun toiveitasi kunnioittaen. I also treat patients in English

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Hoidan vastaanotollani infektiopotilaita.

Mielenterveys-, lausunto- ja toimenpideasioissa sekä halutessasi käsitellä useita asioita samalla vastaanotolla, varaathan tupla-ajan. En määrää enkä uusi muiden aloittamia pääasiassa keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä tai muita lääkkeitä, joilla on väärinkäyttö- tai riippuvuuspotentiaalia.
En ota vastaan palveluseteliasiakkaita.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Yleislääkäri
  • Yleislääkäripäivystys