Heidi Korpelainen

Fysioterapeutti
Ammatinharjoittaja

Hei! Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenikäiset tuki- ja liikuntaelin (TULE), neurologiset sekä psyko-fyysisesta fysioterapiasta hyötyvät ja kiinnostuneet asiakkaat. Fysioterapeuttina olen toiminut vuodesta 2015. Täydennyskoulutuksista tarkempaa tietoa alla.

Kokemusta on akuuttien sekä kroonisten TULE-vaivojen (olkanivel, selkä, alaraaja), ennen ja jälkeen leikkausten, neurologisten asiakkaiden (AVH jälkitila, ms-tauti) sekä tapaturmapotilaiden (aivovamma, selkäydinvamma, alaraaja amputaatio) kuntoutuksesta. Lisäksi kuntosali-, ryhmäliikunta- ja allas-ohjauksista sekä työhyvinvointi luennoinnista. Myös lasten ja nuorten erilaisista psyykkisistä ongelmista ja haasteista yksilötasolla sekä pienryhmä toimintana (keho-mieli yhteys).

Fysioterapeuttina uskon aktiiviseen yksilölliseen liikeharjoitteluun eri asiakasryhmillä - monipuolinen kivunhoito, asiakkaan motivaatio/psyyke sekä ravitsemus osana fysioterapiaa ja vammojen paranemisprosessia huomioon ottaen.

Lisäkoulutuksia: kinesioteippaus, fasciakäsittely, spiraalistabilaatio-menetelmä, pilates-ohjaus, olkanivelen/kiertäjäkalvosimen leikkauksen jälkeinen fysioterapia, AVH- ja ms-taudin fysioterapia, kävelyn ja sen osavaiheiden harjoittaminen, kognitiivis-motorinen harjoittelu, hengitysfysioterapia, allasterapia/uimaopetus.

Uusimpana täydennyskoulutuksena: Lasten ja nuorten psyko-fyysisen fysioterapian koulutus (valm. 2023), sis. aihealueet; kehonkuva, lepo-liikunta suhde, syömishäiriöt, kiintymyssuhde, ahdistuneisuushäiriöt, OCD, traumat/traumainformoitu lähestymistapa, selektiivinen mutismi, Nepsy-teema, tanssi-ja liiketerapia, kipu, seksuaalisuus, voimavarat/vahvuudet, itsetuntemus sekä yhteistyö eril. toimintaympäristöjen ja -tahojen kanssa esim. koulu ja lajikokeilut.

Itselläni kiinnostus psyko-fyysiseen fysioterapiaan kasvanut, sillä sen avulla päästään vaikuttamaan kokonaisvaltaisemmin toimintakyvyn edistämiseen sekä ottamaan huomioon asiakkaan kuntoutusprosessi laajemmassa näkökulmassa.

Vapaa-ajalla liikun myös itse monipuolisesti - maastohiihto, uinti, juoksu, kuntosaliharjoittelu, jooga, ratsastus sekä avantouinti. Kilpatason kokemusta maastohiihdosta sekä yleisurheilusta.

Tervetuloa! :)

Ajanvarausohje

Huom. Vastaanottokäyntien lisäksi fysioterapia voi toteutua myös esim. kuntosalilla, kotikäyntinä sekä allasterapiana, sopimuksen mukaan.
1. käynti kuitenkin aina vastaanotolla.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Selkävaivat ja -vammat
 • Olkapäävaivat ja -vammat
 • Lonkkavaivat ja -vammat
 • Käden ja yläraajan vammat ja sairaudet
 • Nilkan ja jalkaterän vaivat ja vammat

Tutkinnot

 • Fysioterapeutti

Palvelut

 • Allasterapia
 • Terapeuttinen harjoittelu
 • Rentoutusryhmä, uupumusryhmä
 • Psykofyysinen fysioterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Kouvola Kauppamiehenkatu
Kauppamiehenkatu 4
Avoinna tänään
14:00 - 18:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Fysios Mehiläinen Kouvola Kotkankallionkatu
Kotkankallionkatu 30
Puhelin, Ajanvaraus05 3110338Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 237700Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min