Miksi psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläiseen?

Psykologipalvelu Poiju on nyt osa Mehiläisen Psykologivälityspalveluita.

Tule psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläiseen. Meillä on jatkuva tarve psykologeille eri puolilla Suomea. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia psykologintöitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Voit liittyä osaksi Mehiläisen psykologiverkostoa, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Mehiläisen kautta psykologiammatinharjoittajana toimiminen on helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme.

Ammatinharjoittajana toimiessa voit itse päättää miten ja milloin haluat työskennellä. Voit toimia ammatinharjoittajana myös joustavasti esimerkiksi päivätyösi ohessa. Psykologivälityksen verkostoon kuuluu yli 1 000 psykologia ja teemme aktiivisesti yhteistyötä lähes 200 ammatinharjoittajan kanssa. Tutustu Psykologivälityksen ammatinharjoittajan uratarinaan tästä.

Siirry yhteydenottolomakkeeseen

Psykologivälityksen kautta työskentelevät psykologiammatinharjoittajat ovat meille äärimmäisen tärkeitä yhteistyökumppaneita, joita haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän johdosta järjestimme huhtikuussa 2022 psykologiammatinharjoittajille tyytyväisyyskyselyn, jossa pyysimme heiltä palautetta yhteistyöstä kanssamme.

Kyselyssä kävi muun muassa ilmi, että jopa 94 % Psykologivälityksen ammatinharjoittajista kokee yhteistyön Psykologivälityksen kanssa erittäin sujuvaksi!

Lue Lisää kyselyn tuloksista klikkaamalla tästä

Voit keskittyä psykologintyöhösi

Mehiläisen kautta psykologiammatinharjoittajana toimiessasi voit keskittyä tärkeimpään, eli psykologin työhösi, sillä hoidamme osaamisesi markkinoinnin ja myynnin puolestasi. Lisäksi saat kauttamme juridisesti pitävät sopimukset. Kokemuksemme sadoista toimeksiannoista takaa työn sujuvuuden ja käytännön järjestelyiden toimivuuden.

Saat tukea työhösi

Mehiläisessä on työskennellyt satoja psykologeja ammatinharjoittajana ja meillä onkin vuosien kokemus ammatinharjoittajuuteen liittyvistä asioista. Sinun ei tarvitse vielä olla ammatinharjoittaja liittyäksesi Mehiläisen psykologiverkostoon, avustamme mm. seuraavissa käytännön asioissa ammatinharjoittajuuteen liittyen:

 • Y-tunnuksen hakeminen
 • AVI-ilmoitus
 • Ennakkoperintärekisteriin ilmoittautuminen
 • YEL-vakuutus (tarvittaessa)
 • Potilasvahinkovakuutus

Tiimin vastaavat psykologit auttavat ja ohjaavat tarvittaessa kauttamme toimivia ammatinharjoittajia. Erityisesti lapsiperheiden, sekä aikuis- ja työpsykologisiin asioihin liittyen.

Tarjoamme työvälineet käyttöösi

Mehiläisen kautta tehdään paljon lasten, nuorten ja aikuisten psykologisia tutkimuksia. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme käytettäväksi erilaisia testipatteristoja, käsikirjoja ja lomakkeita.

Lasten ja nuorten tutkimuksiin tarjoamme mm. seuraavia testivälineitä:

 • WPPSI-III
 • WISC-IV
 • NEPSY-II
 • Paljon erilaisia lomakkeita ja käsikirjoja
  Lukilasse 2, Kesky & PikkuKesky, 6–7 -vuotiaan taitokysely, YKÄ, SCQ, SRS, NMI jne.

Aikuisten tutkimuksiin tarjoamme mm. seuraavia testivälineitä:

 • WAIS-IV
 • WMS-III
 • Paljon erilaisia lomakkeita ja käsikirjoja
  NMI, AVO-9, Ajattelemalla iloa, Laaja-alaiset oppimisvalmiudet

Testivälineiden lisäksi tarjoamme tietoturvalliset välineet etätyöhön, mm. tietoturvallisen sähköpostin.

Kivat kollegat ja työyhteisön tuki

Mehiläisen psykologiammatinharjoittajien verkostoon on liittynyt jo yli 500 psykologia. Pääset automaattisesti osaksi laajaa kollegaverkostoa, jonka kanssa voit matalalla kynnyksellä jakaa kokemuksiasi. Järjestämme verkostomme psykologeille kuukausittain Share & Learn -tapahtumia, joissa käsitellään sekä kliiniseen psykologintyöhön, että ammatinharjoittajuuteen liittyviä ajankohtaisia ja mielenkiintoisia aiheita. Share & Learn -tapahtumat tarjoavat Psykologivälityksen verkostoissa oleville psykologeille mahdollisuuden päivittää omaa osaamistaan sekä keskustellen jakaa tietoa ja kokemuksiaan. Lisäksi järjestämme vuosittain myös vapaamuotoisempia verkostoitumistapahtumia, mm. pikkujouluja.

Tule psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläiseen

Yhteydenotot työmahdollisuuksiin liittyen puhelimitse tai sähköpostilla

Rauni Nousiainen
Psykologiammatinharjoittajien rekrytointi Psykologivälitykseen
psv@mehilainen.fi
Yhteydenottolomake

Lisää aiheesta