Psykologipalvelut

Mehiläisen Psykologipalvelut on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myyntiin ostopalveluna. Olemme tehneet onnistuneesti yhteistyötä useiden hyvinvointialueiden kanssa.

Mehiläinen Psykologipalvelut on laillistettujen psykologien ammatinharjoittajaverkosto, jonka palvelualueena on koko Suomi. Psykologipalvelut jälleenmyy itsenäisinä terveydenhuollon ammatinharjoittajina toimivien psykologien palveluita riskittömästi ja luotettavasti ostopalveluna. Palvelemme sekä hyvinvointialueita että yksityistä sektoria. Olemme toimineet jo vuodesta 2016 ja valmiit konseptimme säästävät asiakkaan aikaa sekä rahaa. Verkostomalli sekä lähi- ja etäpalvelun kautta tuotettu palvelumme takaavat erittäin kustannustehokkaat hinnat sekä korkean palvelutason.

Psykologeille tarjoamme hyvän alustan ja avun toimia ammatinharjoittajana. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologintyön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön.

Yhteystiedot

Heini Järvinen
Palvelujohtaja, Psykologipalvelut
heini.jarvinen@mehilainen.fi

Psykologipalveluiden palvelut

Psykologipalveluiden kautta voi hankkia psykologipalveluja ostopalveluna tarpeen mukaan räätälöidysti nopeallakin aikataululla.​ Pystymme toimimaan joustavasti ja räätälöimään palveluitamme erilaisten alueellisten ja rakenteellisten tarpeiden mukaan. ​Meiltä voi hankkia säännöllistä psykologin työtä tai keikkaluontoista palvelua esimerkiksi tutkimustarpeeseen.

Hallinnossamme työskentelevät psykologit konsultoivat ostopalveluna työskenteleviä psykologejamme ja tämä lisää palveluidemme laadukkuutta.​ Meillä on toimitustakuu ja takaamme palveluiden jatkumisen joka tilanteessa.​ Laskutamme vain tehdystä työstä.​

Ammatinharjoittajaksi Psykologipalveluihin

Meillä Mehiläisessä pääset tekemään aidosti merkityksellistä asiakastyötä, jota tukevat laadukkaat työvälineet, tukiprosessit, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet. Ja mikä parasta, ympärilläsi on koko ajan kehittyvä ammattilaisten joukko.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia psykologin töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä.

Lue lisää

Kiitos teille, en tiedä miten olisin selvinnyt tästä keväästä ellette olisi tulleet purkamaan tutkimusjonoa!

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä useiden hyvinvointialueiden, sairaanhoitopiirien, rekrytointiyritysten ja muiden yritysten kanssa eri psykologipalveluiden osalta.

Yhdenvertaisuus

Teemme töitä sen eteen, että asuinpaikasta riippumatta jokaisella on mahdollisuus saada psykologin palveluita nopeasti ja helposti.

Haluatko keskustella palveluistamme?

Voit jättää yhteydenottopyynnön tai olla yhteydessä suoraan yhteyshenkilöihimme.

Siirry yhteydenottolomakkeelle

Heini Järvinen
Palvelujohtaja
heini.jarvinen@mehilainen.fi
Jonna Paalanen-Kryssi
Vastaava psykologi, yhteyspäällikkö
jonna.paalanen-kryssi@mehilainen.fi
Juulia Lahdensuo
Vastaava psykologi, yhteyspäällikkö
juulia.lahdensuo@mehilainen.fi
Tanja Väänänen
Vastaava psykologi, yhteyspäällikkö
tanja.vaananen@mehilainen.fi
Johanna Alava
Kehityspäällikkö
johanna.alava@mehilainen.fi
Meini Kärnä
Aluevastaava
meini.karna@mehilainen.fi
Liina Turpeinen
Koordinaattori, markkinointi ja viestintä
liina.turpeinen@mehilainen.fi
Nina Hirsiniemi
Koordinaattori
nina.hirsiniemi@mehilainen.fi
Yhteydenottolomake

Lisää aiheesta