Psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläiseen

Tule psykologiammatinharjoittajaksi Mehiläiseen. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia psykologintöitä.

Mehiläisen Psykologipalvelut on psykologien ammattiverkosto, joka myy psykologiammatinharjoittajien palveluita hyvinvointialueille ja yrityksille. Haluamme osaltamme kasvattaa psykologintyön arvostusta sekä tarjota psykologeille mahdollisuuden joustavampaan ja monipuolisempaan työhön. Voit liittyä osaksi Mehiläisen psykologiverkostoa, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja. Mehiläisen kautta psykologiammatinharjoittajana toimiminen on helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme. Tarjoamme hyvän ansainnan tehdystä työstä.

Psykologipalveluiden kautta työskentelevät psykologiammatinharjoittajat ovat meille äärimmäisen tärkeitä yhteistyökumppaneita, joita haluamme palvella parhaalla mahdollisella tavalla. Ammatinharjoittajana toimiessa voit itse päättää miten ja milloin haluat työskennellä. Voit toimia ammatinharjoittajana kokoaikaisesti tai joustavasti esimerkiksi toisen työn ohessa. Psykologivälityksen verkostoon kuuluu 2 000 psykologia ja teemme aktiivisesti yhteistyötä noin 200 ammatinharjoittajan kanssa.

Ajankohtaista

Tarjoamme sinulle

  • Tukea yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Sinun ei tarvitse vielä olla ammatinharjoittaja liittyäksesi Mehiläisen psykologiverkostoon, vaan tuemme sinua yrityksen perustamisen eri vaiheissa ja käytännön asioissa. Saat myös vinkkejä ammatinharjoittajana toimimiseen.
  • Psykologityön konsultaatiota. Tiimimme vastaavat psykologit auttavat ja ohjaavat tarvittaessa kauttamme toimivia ammatinharjoittajia. Tarjoamme sekä yksilö- että ryhmäkonsultaatiota.
  • Maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia. Järjestämme ammatinharjoittajillemme säännöllisesti sisäisiä maksuttomia koulutuksia. Lisäksi tapaamme ammatinharjoittajia ympäri Suomen alueellisissa yhteistyötapahtumissa.
  • Laajan testivälineistön. Mehiläisen kautta tehdään paljon lasten, nuorten ja aikuisten psykologisia tutkimuksia. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme käytettäväksi erilaisia testipatteristoja, käsikirjoja ja lomakkeita.
  • Laadukkaan perehdytyksen ja tuen työhön. Ammatinharjoittajillamme on käytössään työn tukena ja perehdytyksessä Mehiläisen Oppi-ympäristö. Psykologipalveluiden hallinnossa työskentelee 10 hengen moniammatillinen tiimi, jonka kokemus sadoista toimeksiannoista takaa työn sujuvuuden ja käytännön järjestelyiden toimivuuden.
  • Mehiläisen tietoturvallisen sähköpostin. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme välineet tietoturvalliseen yhteydenpitoon.
  • Työsi myynti- ja markkinointipalvelut. Hoidamme osaamisesi markkinoinnin ja myynnin puolestasi. Lisäksi saat kauttamme juridisesti pitävät sopimukset.
  • Monipuoliset ammatinharjoittajan edut. Tarjoamme merkittäviä alennuksia Mehiläisen ja yhteistyökumppaneiden erilaisiin vapaa-ajan, hyvinvoinnin ja terveyden palveluihin.
  • Kivan työyhteisön! Mehiläisen ammatinharjoittajana et yritä yksin. Laajan ammatinharjoittajaverkostomme ja yhteistyötapahtumiemme kautta pääset osaksi kivaa psykologien yhteisöä.

Yhteydenotot

Tanja Väänänen
Vastaava psykologi
Psykologiammatinharjoittajien rekrytointi Psykologipalveluihin
psv@mehilainen.fi

Kiinnostuitko psykologiammatinharjoittajana toimimisesta Mehiläisessä?

Voit jättää yhteydenottopyynnön ja ja kerromme työmahdollisuuksistamme lisää.

Yhteydenottolomake

Lisää aiheesta