Syö terveellisemmin – valmennus terveellisen ruokavalion tueksi 

Syö terveellisemmin on hyvinvointivalmennus, jonka on tarkoitus tukea terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Terveellinen ruoka vaikuttaa muun muassa vireystilaan ja jaksamiseen, hyvään oloon sekä liikunnasta palautumiseen.

Mehiläisen terveelliseen ravintoon keskittyvässä Syö terveellisemmin -valmennusohjelmassa annamme sinulle tietoa ja vinkkejä, joita voit hyödyntää tehdessäsi hyviä valintoja ravintoon ja ruokavalioon liittyen.

Tietoa hyvinvointivalmennuksesta

Valmennus kestää yhteensä 12 viikkoa ja siihen sisältyy erilaisia viikoittain vaihtuvia teemoja, jotka julkaistaan OmaMehiläisessä . Jokaisen viikon vaihtuva teema, siihen kuuluvat sisällöt ja harjoitukset sisältävät paljon laadukasta tietoa ravinnosta ja motivoivat tekemään parempia valintoja ruokavaliosi suhteen arjessasi. Saat paljon erilaisia työkaluja, joiden avulla voit edistää terveellistä ja laadukasta syömistä. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Valmennuksen hinta on 99,90 €.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluaisivat oppia syömään terveellisemmin. Jos koet tarvitsevasi tukea terveelliseen ravintoon liittyen ja olet kiinnostunut itsenäisestä harjoittelusta, valmennus voi olla sinulle sopiva.

Haluatko, että kerromme lisää?

Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse 010 414 00 (0,084 €/min) . Avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Lisäksi palvelemme chatissa verkkoajanvarauksen sivuilla  ja OmaMehiläisen Digiklinikan asiakaspalvelussa.

Lue lisää:
Digivalmennukset työterveysasiakkaille

Miten ostan itselleni valmennusohjelman?

Ostaaksesi Syö terveellisemmin-valmennusohjelman, täytä alla oleva lomake.

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana, tarkistathan työnantajaltasi sisältyykö valmennus työterveyssopimukseenne.

Valmennus sisältää oman hyvinvointivalmentajan etätuen (viestit). Valmennuksen hinta ei sisällä erikseen sovittavia videovastaanottona tapahtuvia tapaamisia. Jos koet valmennuksen aikana tarvetta lisätuelle ja haluat keskustella vieläkin syvällisemmin videovastaanotolla oman hyvinvointivalmentajan kanssa, veloitamme videovastaanotoista erikseen.

Hyvinvointivalmentajan videovastaanoton hinnat: 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min) ja 110,60 € (45 min). Valmennus ja videovastaanotot eivät ole Kela-korvattavia.

Valmennus on mahdollista maksaa myös ePassilla. Jos haluat käyttää maksuvälineenä ePassia, kerrothan tästä valmentajallesi aloituspuhelun yhteydessä.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen valmennusohjelma käynnistyy näin:

  1. Valmentaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiaksesi henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sekä aloittaaksesi ohjelman.
  2. Aloituksen jälkeen lähetämme sinulle laskun (99,90 €/hyvinvointivalmennus).
  3. Mikäli sinulla ei ole jo OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa https://oma.mehilainen.fi 
  4. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.