Lähde liikkeelle – valmennus liikunnan ja arjen aktiivisuuden lisäämiseksi

Lähde liikkeelle -valmennus

Mehiläisen liikuntavalmennuksen tarkoituksena on kannustaa sinua ja auttaa liikkumaan terveyden kannalta riittävästi. Terveysliikuntasuosituksen mukaisesti aloittelevan liikkujan tulisi liikkua reippaasti 2 tuntia 30 minuuttia viikossa ja hyväkuntoisen rasittavasti 1 tunti 15 minuuttia viikossa.

Tietoa hyvinvointivalmennuksesta

Valmennus kestää 12 viikkoa ja siihen sisältyy viikoittaisia OmaMehiläinen-sovellukseen julkaistavia teemoja ja harjoituksia. Liikuntaohjelma kannustaa sinua liikkumaan terveyden kannalta riittävästi. Saat hyviä vinkkejä perusliikunnan lisäämiseen. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Valmennuksen hinta on 99,90 €.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, jos haluat lisätä arkiaktiivisuuttaan ja aloittaa säännöllisen liikkumisen. Valmennus antaa sinulle tukea uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen. Jos itsenäinen harjoittelu on sinun juttusi, suosittelemme valmennusta lämpimästi, sillä saat myös paljon vinkkejä ja harjoituksia liikunnan tueksi.

Haluatko, että kerromme lisää?

Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse 010 414 00 (0,084 €/min). Avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Lisäksi palvelemme chatissa verkkoajanvarauksen sivuilla ja OmaMehiläisen Digiklinikan asiakaspalvelussa.

Lue lisää:
Digivalmennukset työterveysasiakkaille

Miten ostan itselleni valmennusohjelman?

Ostaaksesi Lähde liikkeelle-valmennusohjelman, täytä alla oleva lomake.

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana, tarkistathan työnantajaltasi sisältyykö valmennus työterveyssopimukseenne.

Valmennus sisältää oman hyvinvointivalmentajan etätuen (viestit). Valmennuksen hinta ei sisällä erikseen sovittavia videovastaanottona tapahtuvia tapaamisia. Jos koet valmennuksen aikana tarvetta lisätuelle ja haluat keskustella vieläkin syvällisemmin videovastaanotolla oman hyvinvointivalmentajan kanssa, veloitamme videovastaanotoista erikseen.

Hyvinvointivalmentajan videovastaanoton hinnat: 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min) ja 110,60 € (45 min). Valmennus ja videovastaanotot eivät ole Kela-korvattavia.

Valmennus on mahdollista maksaa myös ePassilla. Jos haluat käyttää maksuvälineenä ePassia, kerrothan tästä valmentajallesi aloituspuhelun yhteydessä.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen valmennusohjelma käynnistyy näin:

  1. Valmentaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiaksesi henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sekä aloittaaksesi ohjelman.
  2. Aloituksen jälkeen lähetämme sinulle laskun (99,90 €/hyvinvointivalmennus).
  3. Mikäli sinulla ei ole jo OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa https://oma.mehilainen.fi
  4. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.

Lisää aiheesta