Hengähdä – hyvinvointivalmennus stressinhallinnan avuksi

Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.

Stressi on yleinen vaiva. Ajoittaista stressiä voi aiheutua erilaisista haastavista elämäntilanteista esimerkiksi työhön, opiskeluun, perhe-elämään ja ihmissuhteisiin liittyen.

Haluamme Hengähdä-valmennuksen kautta tarjota sinulle erilaisia arkisia oivalluksia ja työkaluja stressaavien tilanteiden tueksi. Valmennuksen aikana saat konkreettisia vinkkejä ja keinoja, joilla stressaava ja haastava arki muuttuu hyväksi arjeksi.

Tietoa hyvinvointivalmennuksesta

Valmennus kestää yhteensä 13 viikkoa ja siihen sisältyy erilaisia viikoittain vaihtuvia teemoja, jotka julkaistaan OmaMehiläisessä . Jokaisen viikon vaihtuva teema, siihen kuuluvat sisällöt ja harjoitukset auttavat sinua pohtimaan tekijöitä, jotka omassa arjessasi aiheuttavat kuormitusta ja stressiä. Lisäksi saat vinkkejä, miten voit tehdä muutoksia, jotka tukevat hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Oma valmentajasi seuraa etenemistäsi ja tukee sinua etänä koko valmennuksen ajan. Valmennuksen hinta on 99,90 €.

Kenelle valmennus sopii?

Hengähdä-valmennus on tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ajoittaisesta stressistä ja alakulosta. Jos koet tarvitsevasi tukea stressinhallintaan liittyen ja olet kiinnostunut itsenäisestä harjoittelusta, valmennus voi olla sinulle sopiva. Tarkoitus on vähentää stressiä ja parantaa mielen hyvinvointia.

Haluatko, että kerromme lisää?

Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse 010 414 00 (0,084 €/min). Avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Lisäksi palvelemme chatissa verkkoajanvarauksen sivuilla  ja OmaMehiläisen Digiklinikan asiakaspalvelussa.

Lue lisää:
Digivalmennukset työterveysasiakkaille

Miten ostan itselleni valmennusohjelman?

Ostaaksesi Hengähdä-valmennusohjelman, täytä alla oleva lomake.

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana, tarkistathan työnantajaltasi sisältyykö valmennus työterveyssopimukseenne.

Valmennus sisältää oman hyvinvointivalmentajan etätuen (viestit). Valmennuksen hinta ei sisällä erikseen sovittavia videovastaanottona tapahtuvia tapaamisia. Jos koet valmennuksen aikana tarvetta lisätuelle ja haluat keskustella vieläkin syvällisemmin videovastaanotolla oman hyvinvointivalmentajan kanssa, veloitamme videovastaanotoista erikseen.

Hyvinvointivalmentajan videovastaanoton hinnat: 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min) ja 110,60 € (45 min). Valmennus ja videovastaanotot eivät ole Kela-korvattavia.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen valmennusohjelma käynnistyy näin:

  1. Valmentaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiaksesi henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sekä aloittaaksesi ohjelman.
  2. Aloituksen jälkeen lähetämme sinulle laskun (99,90 €/hyvinvointivalmennus).
  3. Mikäli sinulla ei ole jo OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa https://oma.mehilainen.fi 
  4. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.