Nora Vuorio

Ohjaaja

Olen erikoistunut auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon kautta. Erityisosaamistani on ihmissuhteiden, arjen, työelämän, itsetuntemuksen ja urheiluun liittyvät haaste-, pulma- ja kehittämistilanteet. Yhdistän työskentelyssäni ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, mielen valmennusta sekä kehon yhteyden ymmärrystä mieleen. Katson ihmistä aina kokonaisuutena.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä ja jo ensimmäisellä kerralla suuntaamme katseen tulevaisuuteen ja tutkimme erilaisia ratkaisumalleja tilanteelle. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia toimii hyvin monissa eri elämän haaste- ja pulmatilanteissa.

Huomioin työssäni asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteen tai toivotun tilanteen. Jokaisen ihmisen tarina ja elämäntilanne on erilainen ja erityinen, siksi jokaiselle muodostuu omanlainen parantava kokonaisuus ja toimintamalli.

Ihminen on aina itsensä paras asiantuntija. Tehtäväni on kulkea ihmisen vierellä ja nähdä ydinsyihin, joihin voimme vaikuttaa ratkaisukeskeisellä lyhytterapialla ja mielen valmennuksella.

Vastaanotolleni voi tulla yksin, parin tai perheen kanssa. Autan myös yrityksiä, yhteisöä ja urheilujoukkueita. Myös etävastaanotto ja luennot.

Olen 10 vuotisen urani aikana auttanut tuhansia ihmisiä voimaan paremmin. Kokemusta on kertynyt karttumaan myös lastensuojelutyöstä, mielenterveyskuntoutujien hoidosta sekä yritysten työhyvinvoinnista.

Toivotan myös sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.

Olen koulutukseltani ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, mielen valmentaja ja personal trainer. Olen opiskellut lisää myös ravinnosta ja mielen- ja kehon palautumisen merkityksest

Booking instructions

Yhteydenotot sähköpostilla jyvaskyla.terapiaklinikka@mehilainen.fi tai puhelimitse asiakaskoordinaattorin kautta 050 324 8390.

Language proficiency

  • Finnish, occupational language

Locations

Mehiläinen Terapiaklinikka Jyväskylä
Heikinkatu 3B
Phone, Booking050 324 8390Price 0,084 €/min
Phone, Switchboard010 414 0900Price 0,0835 €/call + 0,1669 €/min