Etälääkäriksi Harjun terveyteen

Meitä mehiläisiä on jo yli 20 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Harjun terveys on Mehiläisen ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueen yhteistyritys, joka tuottaa perusterveydenhuollon palvelut Lahdessa, Nastolassa, Iitissä, Kärkölässä ja Hartolassa. Väestöpohja on n. 130 000 asukasta. Työskentelemme moniammatillisessa tiimimallissa, jossa samassa tiimissä työskentelevät mm. lääkärit, hoitajat, fysioterapeutti, miepä-hoitaja ja sosiaaliohjaaja. Terveyshyötytiimit vastaavat niistä potilaista, joilla on jokin kansansairaus tai niiden riskitekijöiden kasauma. Episoditiimit vastaavat muiden asiakkaiden hoidosta.

Etsimme nyt etälääkäriä vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen

Etälääkärinä pääset työskentelemään osana moniammatillista tiimiä. Työssäsi vastaat hoitajien konsultaatioihin etäyhteyden kautta, olet yhteydessä potilaisiin puhelimitse ja voit tehdä myös paperikonsultaatioita sekä reseptinuusintaa. Voit työskennellä tässä roolissa 1-5 pvä/vko ja halutessasi työnkuvaan voidaan sisällyttää myös läsnätyötä sote-keskuksissamme. Työaika sijoittuu klo 8-16 välille. Paperikonsultaatioita ja reseptinuusintaa on mahdollista tehdä myös virka-ajan ulkopuolella.

Sinulta toivomme vähintään kahden vuoden kokemusta perusterveydenhuollosta sekä perustaitoja tietokoneen käytössä.

Tarjoamme ison työyhteisön, monipuolisen toimenkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn aloitusajankohta ja työpanoksesi on sovittavissa joustavasti.

Katso Harjun terveyden Yhteistyöllä potilaan parhaaksi -video, jossa kerrotaan moniammatillisesta tiimimallistamme:
https://youtu.be/ZGg_ymvoaTE

Tervetuloa töihin Päijät-Hämeeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Resurssipäällikkö Pia Hyppönen p. 050 398 7662, e-mail: pia.hypponen@harjunterveys.fi.
Projektipäällikkö Laura Vuorensola p. 050 357 0342, e-mail: laura.vuorensola@mehilainen.fi

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Lisätietoja

Vuorensola, Laura

Hae tätä paikkaa