Fysioterapi

Fysios Mehiläinen Jyväskylä Äijälä

Kammintie 4
40520 Jyväskylä
Gå till tidsbokningen

Fysioterapiaa Äijälässä tarjoaa Fysios Jyväskylä Äijälä. Tarjoamme laadukkaita fysioterapia-, toimintaterapia- sekä hierontapalveluita Äijälässä. Henkilökuntamme on pitkälle kouluttautunutta. Terapiakäynnin aikaisen harjoittelun osalta voimme hyödyntää valmennuskeskus LeWell:n kuntosalia. Toimipisteemme on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meillä on myös tilava sekä maksuton parkkialue. Ammattilaisiltamme löytyy monipuolista erikoistumista. Palveluihimme kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, kuten Maitland, leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen fysioterapia sekä tekonivelkuntoutus, urheilufysioterapia, äitiysfysioterapia ja akupunktio. Meiltä saa myös neurologista fysioterapiaa, sydänkuntoutusta sekä Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta. Teemme myös kotikäyntejä.

Huomioithan, että emme tee LPG-hoitoja Äijälän toimipisteellä. Tarjoamme LPG-hoitoja toisella toimipisteellämme Jyväskylän Kortepohjassa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

  • Yksilöfysioterapia
  • Ryhmäfysioterapia
  • Ryhmätoimintaterapia

Toimipisteestämme löytyy lasten terapiatila.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Liis Kukkonen p. 044 0522506.

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutit:

Yksilöfysioterapia

Anni-Tiina Kosunen

Anu Lahtinen

Jukka Koivisto

Eelis Nuuttila

Ella Palviainen

Katja Lähteelä

Liis Kukkonen

Maarit Hankaniemi

Michelle Becquart

Milla Tervanen

Nelli Leinonen

Petteri Toivonen

Satu Turunen

Mervi Hiekkavirta

Niko Puhakka

Harjoittelumahdollisuudet

Samoissa tiloissa on käytettävissä erittäin monipuolinen kuntosali (Valmennuskeskus LeWell), jossa kuntosalilaitteet ylä-, keski- ja alavartalon harjoittamiseksi, monikäyttöiset räkit sekä runsas valikoima vapaita painoja ja tankoja, erilaisia toiminnallisia laitteita ja välineitä, mm. vastusjuoksumatto, kahvakuulia, boxeja, palloja ja köydet. Lisäksi löytyy toiminnallinen pehmomattoalue, jossa puolapuita ja kaarilautoja sekä kehonhuoltovälineitä, mm. rullia ja pilatesvälineitä.

Kuntosalin käyttömahdollisuus terapian yhteydessä ja itsenäinen harjoittelumahdollisuus lisämaksusta (Valmennuskeskus LeWell), sali on esteetön, tilat ovat avarat ja helppokulkuiset.

Meiltä saa sydänkuntoutusta, valmennuksellisia liikuntaryhmiä ja pienliikuntaryhmiä yhteistyökumppanilla (Valmennuskeskus LeWell). Tarjoamme myös yksilöllistä Elintapavalmennusta terveyden edistämiseksi.


Tidsbokning per telefon och förfrågningar

Det snabbaste och enklaste sättet att boka tid är via Mehiläinens tidsbokning på nätet.

Boka tid
Tidsbokning per telefon och förfrågningar (0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min)

Vår telefontjänst är öppen varje dag dygnet runt.


Sijainti

Visa i Google Maps

Priser

Prislistan för läkarbesök och ingrepp finns på sidan Prislistor.

Gå till prislistan

Instruktioner

Ankomstinstruktioner

Toimipiste sijaitsee Jyväskylän Äijälässä, osoitteessa Kammintie 4. Toimimme samassa rakennuksessa Valmennuskeskus LeWell:n kanssa. Iso, harmaa entinen "Kammin / Peukkulan" rakennus Viherlandian ja energialaitoksen (Alva) välissä.

Hoitohuoneet sijaitsevat 2.krs:ssa, johon pääsee joko portaita pitkin tai hissillä, jolloin käynti pää-/valmennuskeskuksen ovesta.

Taksilla pääsee oven eteen. Ja meiltä löytyy myös oma, tilava ja maksuton parkkialue. Bussipysäkki (Kammi) sijaitsee rakennuksen edustalla. Katso ajankohtaiset Linkki -aikataulut täältä >> 

Parkering

Meiltä löytyy maksuton parkkialue.

Tillgänglighet

Toimipiste on esteetön. Pyörätuolilla kulku Fysioksen tiloihin LeWellin puolelta hissillä. LeWellin aulassa kulkuportti joka toimii koodilla. Terapeutti voi myös tulla hakemaan alhaalta.

Anstaltens läkare och ansvarig

Anstaltens läkare
Sök verksamhetsställets experter enligt namn eller kompetensområde.
Gå till sökningen
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
fysioterapeutti
Fysioterapeutti, hieroja
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti