Tarja Kokkonen

Vodder-lymfaterapeutti ja kouluttaja

Olen tehnyt manuaalista työtä vuodesta 1985, jolloin valmistuin kuntohoitajaksi. Lymfaterapia ja sen tunnettavuuden lisääminen lääkinnällisenä hoitomuotona on minulle sydämen asia. Turvotushan ei ole diagnoosi, mutta se on aina oire kehossa olevasta ongelmasta. Turvotukseen voi olla monia syitä ja ne pitää selvittää. Valitettavasti terveydenhuollossa on vielä tietämättömyyttä turvotuksen kehittymisestä ja imusuonijärjestelmästä.

Valmistuin Vodder-lymfaterapeutiksi 1992. Kolme vuotta myöhemmin aloitin pitkän tien, kouluttautumaan opettajaksi. Opettajakoulutus suoritetaan kansainvälisen Dr. Vodder Akatemian alaisuudessa Itävallassa taso tasolta eteenpäin. Vuonna 2017 saavutin Akatemian korkeimman tason opettajuuden, ohjaajan sertifikaatin. Kahden vuoden välein opettajien tulee käydä kertauspäivillä Itävallassa, missä on näytöt käden alkuperäisestä Vodder-tekniikasta sekä päivittämässä opittua. Vastaan Suomen uusien Vodder-lymfaterapeuttien koulutuksesta sekä jatkokoulutuksista.

Työni on monipuolista. Lymfaterapia määreenä ei tarkoita pelkästään manuaalista hoitoa, vaan turvotushoitoihin liittyy kiinteästi myös mittaamista (niin raajojen kuin tukituotteiden), ihon ja itsehoidon neuvontaa, sidontaa, arpikudoksen (fibroosin) käsittelyä, kinesioteippaus, Hivamat- laiteen käyttö fibroosin hoidossa (Deep Oscillation) eikä vähäisempänä, henkinen tukeminen.

Löydät lisää minusta: www.vodderlymfaterapiakoulutus.fi

Vastaan mielelläni, jos sinulla kysyttävää!

tarja.kokkonen@mehilainen.fi

tarja.kokkonen@vodderlymfaterpiakoulutus.fi

Anvisningar för tidsbokning

Uutta hoitojaksoa aloittaessa varaa 2-3 hoitoaikaa kerralla.
Hoitokertojen väli 2-3 päivää.

Specialområde och speicalkompetens

  • Lymfterapi

Utbildning och titel

  • Konditionsskötare
  • Lymfterapeut
  • Idrottsmassör

Tjänster

  • Medicinsk lymfterapi
  • Läkare för unga kvinnor
  • Fysioterapibesök, högst 60 min.

Verksamhetsställen

Mehiläinen Kuopio
Kauppakatu 39 A
Öppet idag
07:30 - 19:00
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Priser

Prisberäkningen inkluderar läkar- och polikliniksavgiften samt Kanta avgiften. Andra kostnader kan tilläggas som t.ex. gjorda ingrepp och undersökningar. I parentesen visas prisberäkningen efter FPA-avdraget. På kvällar och veckoslut kan pristillägg förekomma. Mer information: Priser sida

  • Fysioterapibesök, högst 60 min.
    Prisberäkning 98.15 € (*98.15 €)