Fysioterapi

Fysioterapi

Ryggsmärta, rehabilitering eller återhämtning från operation

Du kan komma till Mehiläinens fysioterapeutmottagning utan remiss från läkare.

Boka tid

Moderskapsfysioterapi för gravida kvinnor och kvinnor som har fött barn

En moderskapsfysioterapeut är specialiserad i förebyggande av muskuloskeletala störningar, rehabilitering och säker motion.

Boka tid

Vad är fysioterapi?

Fysioterapi är utveckling av hälsa, funktionsförmågan och rörlighet. Med hjälp av fysioterapi kan man till exempel behandla muskuloskeletala smärtor samt olika rörelsehinder eller belastningsskador. Fysioterapi lämpar sig för att behandla kroppsvärk och besvär, såsom axelvärk, ländryggs- eller knäbesvär.

I fysioterapin betonas individens egen aktivitet och förebyggande. Fysioterapeuten undersöker patientens hållning, bedömer rörligheten och försöker hitta orsaken till problemet med hjälp av olika tester och undersökningar som mäter rörligheten och aktiviteten. Fysioterapeuten handleder och ger råd i att utföra egna övningar.

För att behandlingen ska lyckas är det viktigt att följa ett träningsprogram som fysioterapeuten har utarbetat. Fysioterapeuten utvärderar framsteg i behandlingen vid varje fysioterapibesök. Den kontinuerliga och analytiska utvärderingsprocessen möjliggör framsteg i behandlingen.

Boka tid

Specialister inom fysioterapi hjälper dig / Yrkespersoner inom fysioterapi hjälper dig

Det finns mycket specialkunnande i Mehiläinens fysioterapitjänster. Våra fysioterapeuter utbildar sig kontinuerligt och vår expertis samt våra högkvalitativa tjänster baserar sig på aktuell forskningsdata. Om du själv eller till exempel din läkare anser att det är nödvändigt att få specialkunnande inom ett visst område inom fysioterapi finns det gott om alternativ.

Fysioterapia
Maitland-fysioterapi
Fysioterapi efter operation
Fysioterapi för tuggorganen
Bäckenbottenfysioterapi
Idrottsfysioterapi
Moderskapsfysioterapi

Specialister och verksamhetsställen

Antti Aitasalo
Työfysioterapeutti, fysioterapeutti
9.6
Christoffer Andersson
OMT-fysioterapeutti
9.6
Jari Anttila
Fysioterapeutti, OMT
9.7
Anitra Arpia-Ruskola
Fysioterapeutti, Urheilufysioterapeutti
9.7