Nopea hoitoketju saumattomalla vakuutusyhteistyöllä

Suomessa jää työkyvyttömyyseläkkeelle joka päivä noin 95 työntekijää. Sairauslomien ja työkyvyttömyyseläkkeiden päivittäiset kustannukset suomalaiselle työelämälle ovat jopa noin 50 miljoonaa euroa.

Edellä mainitut luvut ovat suuria. Jotta pystymme tukemaan asiakasorganisaatioidemme toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla myös työtapaturmissa, teemme tiivistä yhteistyötä kumppanivakuutusyhtiöiden kanssa.

Toimiva yhteistyö ilmenee monessa kohtaa hoitopolkua. Kumppaneiden kanssa asiakkaalle on selkeää mihin olla yhteydessä tapaturman sattuessa, eikä loukkaantuneen tarvitse muistaa useita puhelinnumeroita tai vakuutusyhtiön nimeä. Soitto Mehiläisen ajanvaraukseen riittää. Tiedonsiirto on saumatonta, ja korvauskäsittely saadaan hoidettua nopeasti. Usean yhtiön kanssa olemme sopineet kevennetyistä maksusitoumuskäytännöistä, jotka nopeuttavat hoitoon pääsyä. Kun kaikki tarvittava hoito annetaan Mehiläisessä, on työterveys ajan tasalla hoidon etenemisestä ja osallistuu töihin paluun tukemiseen.

Kokemuksemme mukaan parhaan asiakastyytyväisyyden ja tehokkaimmat hoitoprosessit saamme tarjottua, kun työtapaturmavakuutus on kumppaniyhtiössämme. Näin saamme parhaan hyödyn yhteisistä toimintamalleista, ja vältämme turhan hoitovastuun siirtymisen ja tietokatkot työterveyden ja hoitolaitoksen välillä.

Lisätietoja saat omalta työterveyden yhteyshenkilöltä tai
Matti Schmidt
Johtaja, vakuutusyhtiöyhteistyö ja sairaalapalvelut
050-3238477
matti.schmidt@mehilainen.fi