Työterveyden moniammatillinen tiimi

Moniammatillinen tiimityö on onnistuneen työterveysyhteistyön keskiössä.

Työelämäpalveluiden asiakaskokemukseen vaikuttavat monet eri kohtaamiset ammattilaisten ja asiakkaan välillä. Asiakkuudenhoitomallimme perustuu tiiviiseen kumppanuuteen yrityspäättäjien ja henkilöstöhallinnon kanssa.

Asiakas on mukana kehitystyössä ja seuraamme asiakastyytyväisyyttä niin työntekijöiden asiakaskokemuksen, kuin esihenkilöiden ja yrityspäättäjien näkökulmasta. Vaikuttava ja tehokas työterveysyhteistyö syntyy yhteisesti määriteltyjen tavoitteiden ja mittareiden pohjalta, jota seurataan aktiivisesti työterveyden moniammatillisen tiimin toimesta.

Moniammatillinen tiimityö on tärkeä osa toimintaamme ja asiakkuudenhallintaa. Mehiläisessä on luotu selkeät raamit niin sisäiseen kuin asiakkaan kanssa tehtävään moniammatilliseen tekemiseen ja yhteistyöhön. Pyrimme tukemaan asiakasyritystä monialaisesti, monipuolisesti ja varmistamaan, että yrityksen käytössä on paras osaaminen, joka meillä on. Emme tee kaikki kaikkea samaan aikaan, vaan arvioimme jatkuvasti, kuka on oikea tekijä asiakkaan eri tarpeisiin.

Moniammatillisen tiimityön onnistuminen tarkoittaa onnistumista, kustannustehokkuutta ja oikea-aikaisia toimia myös yrityksen näkökulmasta. Moniammatillinen tiimityö auttaa ratkaisemaan haastaviakin ongelmia yhdessä asiakkaan kanssa.

Moniammatillista tiimityötä ja kumppanuutta asiakkaidemme kanssa ohjaavat seuraavat arvot:

Yhdenvertaisuus ja arvostus

Proaktiivisuus, jakaminen ja kehittäminen

Matalan kynnyksen kommunikointi

Ammattitaito ja laatu

Toimintakulttuuri ja vastuu

Työterveyshuoltolaki ja asetus 708/2013 myös velvoittaa työterveyshuoltoa tekemään laaja-alaista yhteistyötä eri tahojen kanssa työikäisten terveyden ja toimintakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Työterveysasiakkaanamme sinulle nimetään aina moniammatillinen tiimi. Yrityksenne tulee tekemään työterveysyhteistyötä asiakkuuspäällikön tai työterveyshoitajan kanssa ja muu moniammatillinen tiimi osallistuu tiiviisti yhteistyöhön. Työntekijät löytävät yrityksenne nimetyn tiimin yhteystiedot sekä mahdollisuuden lähettää viestiä tai varata ajan kätevästi OmaMehiläisestä.

Lue lisää Työterveyslaitoksen sivuilta .

Moniammatillisen tiimin jäsenet

Kysyimme Mehiläisen Työelämäpalveluiden moniammatilliselta tiimiltä, mikä on heidän työssään parasta ja miten tärkeää tiimin tuki ja osaaminen ovat onnistuneessa asiakastyössä.

Miia Anttila, asiakkuuspäällikkö

Katja Kaunisto, työterveyshoitaja

Tytti Maisila, työterveyslääkäri

Pekka Tokola, työterveyspsykologi

Antti Pursio, työfysioterapeutti

Vesa Lineri, työvalmentaja

Työterveysasiakkaanamme sinulle nimetään aina moniammatillinen tiimi. Yrityksenne tulee tekemään työterveysyhteistyötä asiakkuuspäällikön tai työterveyshoitajan kanssa ja muu moniammatillinen tiimi osallistuu tiiviisti yhteistyöhön ja toimii ensisijaisesti työntekijöidenne tukena arjessa. Työntekijät löytävät yrityksenne nimetyn tiimin yhteystiedot sekä mahdollisuuden lähettää viestiä tai varata ajan kätevästi OmaMehiläisestä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä Työelämäpalveluiden myyntiin.

Lisää aiheesta