Needs review

Tyytyväisen asiakkaan palaute palkitsee

Eija Pankolainen, sairaanhoitaja, Mehiläinen YmpyrätaloEija Pankolainen, sairaanhoitaja
Mehiläinen Ympyrätalo

Hoitajan ammatti on toteutunut lapsuuden haaveeni. Sairaanhoitajaksi kouluttauduin tosin aikuisiällä, aiemmin työskentelin lastenhoitajana. Mehiläiseen tulin alun perin kesätöihin ja jäin sittemmin sille tielleni. Työkenttäni on monipuolinen ja haastava: palvelen ja neuvon asiakkaita sekä puhelimessa että vastaanottotiskillä ja avustan lääkäreitä monenlaisissa toimenpiteissä. Lisäksi toimin siedätys- ja astmahoitajana.

Voin hyödyntää Mehiläisessä osaamistani kattavasti. Työnlaatu on minulle hyvin tärkeää, ja haluan aidosti auttaa ihmisiä. Paras palkinto hyvin tehdystä työstä on asiakkaan positiivinen palaute.

Työpäiväni ovat hyvin vaihtelevia riippuen siitä, olenko aamu- vai iltavuorossa ja millaisia tehtäviä kulloinkin hoidan. Työkaverini ovat ammattitaitoisia ihmisiä, sanalla sanoen moniosaajia. Työssämme tulee vastaan myös yllättäviä tilanteita, joihin haemme yhdessä luovia ratkaisuja. Ilmapiiri on erittäin hyvä, ja työkavereiden kesken asiat hoituvat avoimesti ja mutkattomasti.

Mielestäni sairaanhoitajan tärkein työkalu on oma persoona. Taito kuunnella ja olla läsnä korostuvat ihmisläheisessä työssä.

Vapaa-ajalla rentoudun vaikkapa joogatunnilla. Kesällä perheemme veneilee saaristossa, ja vietämme aikaa myös mökillä. Lapsemme harrastavat muodostelmaluistelua, jonka oheistoiminnassa minäkin olen mukana.

Mehiläinen on mielestäni viihtyisä työpaikka. Työajat ovat joustavat, ja voin tietyssä määrin itse vaikuttaa niihin. Kattava työterveyshuolto, työhyvinvointiin panostaminen ja tulospalkkaus ovat etuja, joita erityisesti arvostan. Mehiläisessä myös kannustetaan oman osaamisen kehittämiseen, ja koulutuksiin voi hakea henkilökohtaisen mielenkiinnon ja tarpeen mukaan. Suosittelen Mehiläistä työpaikaksi, jos haluaa tehdä töitä mukavassa ilmapiirissä ja korkeatasoisissa puitteissa vakaan työnantajan palveluksessa.