Mehiläisen Oma Lääkärisi -asemien nimet muuttuvat – käyttöön Terveyskeskus Mehiläinen -nimi

Lehdistötiedote 22.3.2021

Mehiläisen Oma Lääkärisi -terveysasemat muuttavat nimensä. Käyttöön otetaan uusi Terveyskeskus Mehiläinen -nimi. Samalla luovutaan oranssista värimaailmasta ja logosta.

Osana julkista, valinnan vapauden piirissä olevaa terveysasemaverkostoa toimivat Oma Lääkärisi -asemat ovat jatkossa nimen ja visuaalisen ilmeen osalta entistä tiiviimpi osa Mehiläisen terveyspalveluita Terveyskeskus Mehiläinen -nimen alla. Uusi käyttöön otettava logo mukailee Mehiläisen logoa.

- Mehiläinen tarjoaa asiakkailleen laajasti erilaisia terveydenhuollon palveluita. Nimimuutoksen jälkeen perusterveydenhuollolla on muiden terveyspalveluihin keskittyvien toimintojen kanssa yhtenevä ulkoasu, joka on helposti tunnistettavissa Mehiläiseksi, toteaa Terveyskeskus Mehiläisen johtava lääkäri Patrik Währn.

- Toimintamme on asiakkaille jatkossa entistä selkeämpää, kun jo nimestä ja logosta hahmottaa, kuka palveluita tuottaa. Työntekijöille haluamme luoda yhteisen tunteen Mehiläiseen kuulumisesta, Währn sanoo.

Nimen ja ilmeen muutos ei vaikuta henkilökunnan työn sisältöön tai asiakkaiden saamaan palveluun. Asiakkaiden palvelu terveysasemilla jatkuu tuttuun tapaan. Tulevaisuudessa Währn näkee Mehiläisen julkisten terveyspalveluiden jatkavan vahvalla kasvu-uralla.

- Terveyskeskus Mehiläinen on nopeasti kasvava julkisten terveyspalveluiden tuottaja. Haluamme jatkossakin tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia palveluita yhteistyössä kuntien ja kuntayhtymien kanssa, hän toteaa.

Tulevaisuuden painopisteissä korostuu digipalveluiden tarjonnan kasvu. Uusimpana aluevaltauksena on erilaisten digivalmennusten lisääntyminen.

- Lähitulevaisuudessa Terveyskeskus Mehiläisen asiakkailla on käytössään sähköinen hoitosuunnitelma ja mahdollisuus kirjata omia mittaustuloksia sekä seurata hoidon tuloksia OmaMehiläinen-sovelluksen kautta.

Terveyskeskus Mehiläisen terveysasemat löytyvät Espoosta, Jyväskylästä, Lahdesta, Lohjalta, Siikalatvalta, Tampereelta ja Turusta. Terveysasemia on yhteensä 13.