Mervi Koskela

Toimintaterapeutti, lyhytterapeutti, seksuaaliterapeuttipeutti

Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja sekä seksuaaliterapeutti. Peruskoulutukseltani olen kätilö ja toimintaterapeutti. Vahvan terveysalan peruskoulutukseni johdosta minulla on hyvä ymmärrys hyvinvoinnin eri osa-alueista sekä terveyden edistämisestä.

Lyhytteraputtisessa työskentelyssä minulla on ymmärrystä ja kokemusta mielenterveyden erilaisista haasteista esimerkiksi ahdistuneisuus ja mielialaongelmat, työuupumus ja elämän ilon menetys, uniongelmat tai synnytyksen jälkeiset mielialamuutokset.

Seksuaalineuvojana ja -terapeuttina olen sensitiivinen, empaattinen ja jokaisen erityisyyttä arvostava. Erityisosaamistani ovat naisen seksuaaliterveyteen liittyvät asiat. Minulla on myös pitkä kokemus ja ymmärrys seksuaaliväkivallan moninaisuudesta, sen jälkeisestä selviytymisestä sekä seksuaalisuuden eheytymisestä. Myös sukupuoli-identiteettiin liittyvistä kysymykset ja autismin kirjo ovat minulle tuttuja. Lähestymistapani työskentelyssä on keho-mieliyhteyttä tukeva ja vakauttava.

Vahvuuksiani työskentelyssä ovat kohtaaminen ja asiakkaan kuuleminen. Työskentelyssäni käytän ratkaisukeskeisyyden lisäksi luovia menetelmiä sekä kognitiivisia lähestymistapoja.

Minuun saa yhteyden sähköpostitse mervi.koskela@mehilainen.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 050 449 7739.

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Oulu
Uusikatu 53
Puhelin, Ajanvaraus050 449 7739Hinta 0,084 €/min