Heikki Autio

Kuntohoitaja, koulutettu hieroja

Olen toiminut alalla yli 40 vuotta ja hoitanut paljon erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, urheiluvammoja sekä tehnyt urheilijoiden lihashuoltoa sekä siihen liittyviä tukitoimia.

Yleisempiä hoitamiani vaivoja ovat: päänsärky, huimaus, käsien puutuminen selkäkipu, niveljäykkyydet, urheiluvammat, raajojen turvotukset sekä purentalihasten hieronta. Työssäni käytän erilaisia hierontatekniikoita, mobilisoivaa hierontaa trigger- ja akupainantaa, purentalihasten hierontaa erilaisia venyttelytekniikoita, fysikaalisia hoitoja sekä liikekontrollihäiriöiden tutkimista ja niiden korjaamista kohdennetuilla harjoitteilla. Hoitojen tukitoimena käytän tarvittaessa myös kinesioteippausta (balance taping) esim. nivelen tukemiseen tai vaikkapa turvotuksen hoitoon.

Hieronta: vilkastuttaa verenkieroa ja aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja on hyvä hoito esim. päänsärystä tai huimauksesta kärsiville.

Urheiluhieronta: Nopeuttaa palautumista harjoituksen tai kilpailusuorituksen jälkeen, valmistaa kehoa urheilusuoritukseen tai vaativaan harj.jaksoon.

Mobilisoiva hieronta: hyvä hoito niveljäykkyyksien hoitoon.

Trigger-hieronta: auttaa päänsärkyyn, tinnitukseen, raajojen epämääräisiin kierontaputiloihin lihasten rentouttamiseen.

Purentalihasten hieronta: auttaa yöpurennnasta johtuvien erilaisten oireiden hoitoon, esim. leukanivelen jäykkyyden hoitoon, päänsärkyyn, tiinitukseen tai yläniskan kipuiluun.

Kolmen tai useamman hierontakerran (ennakkomaksupaketti) sisältyy vain yksi poliklinikkamaksu.

Maksuvälineenä käy myös hieronta- ja hyvinvointi setelit/kortit.

Teen asiakkailleni aina yksilöllisen harjoitusohjelman hoidon tueksi. Asiakkainani käyvät nuoret, aikuiset, ikäihmiset, aktiiviurheilijat sekä vähemmän kuntoilua harrastavat ihmiset. Koulutan itseäni vuosittain saadakseni viimeisen tiedon ja taatakseni asiakkailleni laadukkaan hoidon. Tervetuloa asiakkaakseni!

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Hieroja

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Palvelut

  • Hieronta

Toimipisteet

Fysios Mehiläinen Vaasa Raastuvankatu
Raastuvankatu 15
Puhelin, Ajanvaraus010 237 7029Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 237 700Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Hieronta
    Hinta-arvio 61.15-86.15 € (*61.15-86.15 €)