Töihin Mehiläisen Kotipalveluihin?

Kotipalvelu Mehiläisen henkilökohtaisena avustajana toimit asiakkaan apuna ja tukena niin arjessa kuin vapaa-ajallakin, kun asiakkaan vammaisuus tai muu toimintakykyä heikentävä tekijä hankaloittaa yksin pärjäämistä. Henkilökohtaisen avustajan työtehtävät ovat todella monipuolisia riippuen kunkin asiakkaan yksilöllisistä tarpeista ja toiveista.

Hae meille töihin

Henkilökohtaisena apuna työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi asiakkaan avustaminen kaupassa asioimisessa, ulkoilussa, ruuanlaitossa, siivouksessa, harrastuksissa tai pienissä hoidollisissa toimissa. Avustajana olet mahdollistamassa avustettavalle täysipainoista itsenäistä elämää hänen vammastaan tai sairaudestaan riippumatta.

Miksi henkilökohtaiseksi avustajaksi?

Videolla Pia ja Pirjo kertovat viihtyvyydestään henkilökohtaisena avustajana Mehiläisellä.

Olisinko minä sopiva avustajaksi?

Henkilökohtaisena avustajana et tarvitse aiempaa koulutusta tai kokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Kattava perehdytysohjelmamme ja säännölliset täydennyskoulutukset antavat sinulle kattavan osaamisen avustajana toimiseen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme myös yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa mahdollisuuden henkilökohtaisen avun oppisopimuskoulutukseen ja lähiesimiestutkintoon riippuen työnkuvastasi. Myös lähiesimiehesi, kollegasi ja #memehiläiset -tiimi toimivat sinulle tukena ja apuna päivittäisessä työssäsi. Työ henkilökohtaisena avustajana tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden aloittaa työura Mehiläisen konsernissa ja sosiaali- ja terveysalalla.

Työtä erilaisiin elämäntilanteisiin

Kotipalvelu Mehiläisessä voit työskennellä henkilökohtaisena avustajana joko keikkatyössä, osa-aikaisena tai kokoaikaisena vakituisena työntekijänä. Työ tapahtuu pääosin asiakkaiden kotona ja pyrimme löytämään sinulle osaamistasi ja toiveitasi vastaavia asiakaskohteita lähellä sinua.

Haku käynnissä henkilökohtaiseksi avustajaksi

Olemme sekä asiakastyytyväisyydessä että henkilöstötyytyväisyydessä saaneet erinomaisia tuloksia ja olemme yksi Suomen halutuimmista henkilökohtaisen avun palveluntarjoajista sekä työnantajista.

Mehiläinen tarjoaa vakituisille työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuuriedun, työterveyshuollon sekä lukuisia muita etuja eri yhteistyökumppaniemme kautta. Tervetuloa osaksi #memehiläiset tiimiä!

Hae meille töihin