Kotiin vietävät palvelut hyvinvointialueille

Mehiläisen koti- ja hoitajapalvelut on kokonaisvaltainen yhteistyökumppani hyvinvointialueiden kotiin vietävissä palveluissa.

Koti- ja hoitajapalveluiden markkinajohtajana Mehiläinen tarjoaa palveluita kaikille kotiin vietävien palveluiden asiakasryhmille. Toimintaamme erityistä varmuutta tuo lähes 20 vuoden kokemus niin kokonaisulkoistuksista kuin yksittäisten palveluseteliasiakkaiden palvelutuotannosta sekä erityinen panostuksemme palveluiden laatuun.

Tavoitteemme on olla hyvinvointialueiden ensisijainen kumppani ja valinta koti- ja hoitajapalveluiden tuottajaksi.

Yhteystiedot

Markku Pikkarainen
Liiketoimintajohtaja, Koti- ja hoitajapalvelut
markku.pikkarainen@mehilainen.fi

Haluatko keskustella palveluistamme hyvinvointialueesi yhteyshenkilön kanssa?

Voit myös olla yhteydessä oman alueesi yhteyshenkilöön.

Siirry yhteystietoihin

Asiakaslähtöinen palvelu

Olemme sitoutuneet palveluiden kokoaikaiseen kehittämiseen yhdessä hyvinvointialueiden kanssa taaten turvallista ja asiakaslähtöistä palvelua asiakkaillemme jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.

Maanlaajuinen palveluverkosto

Valtakunnallisena toimijana pystymme nopeasti vastaamaan hyvinvointialueiden palvelutarpeeseen sekä tuottamaan palveluita korkealla toimintavarmuudella. Tuomme palvelutuotantoon myös uusimmat toimintamallit valtakunnallisesti.

Palvelut

Mehiläisen koti- ja hoitajapalvelut tarjoavat kokonaisvaltaisia kotiin vietäviä palveluita hyvinvointialueiden asiakkaille. Tuotamme palvelua valtakunnallisesti mm. ikääntyville, hengityshalvauspotilaille sekä vammaispalveluiden asiakkaille.

Tutustu tarkemmin palveluidemme sisältöön:

Kattavat lisäpalvelut

Osana Mehiläinen-konsernia pystymme tarjoamaan kotiin vietävien palveluiden rinnalle myös digitaalisia ratkaisuja sekä valtakunnallisen lääkärikeskusverkostomme palveluita.

Referenssit

Mehiläisen koti- ja hoitajapalvelut tarjoavat lähes 20 vuoden kokemuksella palveluita hyvinvointialueen tilaaja- ja loppuasiakkaille. Tilaaja-asiakkaamme ovat antaneet kiitosta ajantasaisesta ja asiakaslähtöisestä palvelutuotannosta.

Olemme tilaajatyytyväisyys kyselyissä saaneet kiitettävät arvosanat. Palveluiden toimintamallit muokkautuvat maantieteellisesti ja asiakaskunniltaan erilaisilla hyvinvointialueille.

Asiakkaamme suosittelevat Mehiläisen koti- ja hoitajapalveluita

97 %

Asiakkaista on kokonaisuudessaan palveluun tyytyväisiä.

9,3/10

Asiakkaistamme suosittelee palveluamme ystävälle tai läheiselle.

96 %

Asiakkaistamme kokee avustajan antaman palvelun laadukkaana ja ystävällisenä.

SuomiSote-alusta

Tekemässä sosiaali- ja terveydenhuollosta fiksumpaa

Kokonaisvaltainen alustaratkaisu sekä sosiaalihuollon asiakkaille että terveydenhuollon potilaille.

Tutustu SuomiSote-palveluun

Lisää aiheesta