Mehiläinen kuntien kumppani

Mehiläinen on kuntien ykkösvalinta sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajaksi.
Kunnille meillä on taata valtakunnallinen palveluverkosto sekä kyky tuottaa kuntien tarpeita vastaavat palvelut ja toimintamallit. Ylläpidämme korkeaa laatua ja seuraamme hoidon vaikuttavuutta.

Mehiläinen on noussut markkinajohtajaksi sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajana, ja toimimme yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet asiakkailtamme suuren luottamuksen – asiakastyytyväisyyttä mittaava tuloksemme on yksi toimialan parhaista.

Tutustu palveluihimme. Kerromme mielellämme lisää!

Artikkelin kuva
Sosiaali- ja terveyspalveluiden ulkoistukset ja ostopalvelut

Mehiläisen Oma-toimintamalli on uudenlainen malli kunnan järjestämisvastuulla oleviin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Siinä kunta ja Mehiläinen ovat kumppaneita, jotka yhdessä asettavat toiminnan tavoitteet yhdessä ja osallistuvat toiminnan ohjaamiseen.

Artikkelin kuva
Vapaan asiakasvalinnan terveysasemat

Mehiläisen Oma Lääkärisi -terveysasemilta asiakas saa kaikki julkisen terveysaseman palvelut heti ja laadukkaasti. Terveysasemiemme asiakastyytyväissyys on korkea ja toiminta vaikuttavaa.

Artikkelin kuva
Päivystyspalvelut ja henkilöstövuokraus

Mehiläinen tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan lääkäripäivystyksen kunnan resursointihaasteissa esimerkiksi kiireisissä yksiköissä, virka-ajan jälkeen, lomakausina tai juhlapyhinä. Tarjoamme kunnan terveysasemille myös laajan ja osaavan lääkäreiden verkostomme valtakunnallisesti.

Artikkelin kuva
Julkinen suunterveydenhoito

Mehiläinen tuottaa suun terveydenhuollon palveluita julkisen sektorin kumppaneillemme maanlaajuisesti, asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti kokonaisulkoistuksista yksittäisiin palveluihin tai räätälöityihin palveluketjuihin. Hammaslääkäri-, hammashoitaja- ja suuhygienistivuokraus auttaa resursoimaan henkilökuntaa ja kiiretilanteissa apuna on ruuhkanpurkupalvelumme.

Artikkelin kuva
Hoiva Mehiläinen ikääntyville

Hoiva Mehiläinen tuottaa laadukasta asumis- ja hoivapalveluita kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja huolenpitoon. Villat ja Mainiokodit ovat viihtyisiä ja turvallisia koteja, joissa asukkaat ja henkilökunta viihtyvät.

Artikkelin kuva
Mielenterveyden kuntoutujien asumispalvelut

Mehiläinen on Suomen johtava yksityinen mielenterveyskuntoutusta ja -asumispalvelujen tarjoaja. Mielenterveyskuntoutuksessa asukkaamme saavat yksilöllistä ja tavoitteellista kuntoutusta sekä pääsevät tekemään mielekästä ja tuottavaa työtä. Laatu ja jatkuva palveluiden kehittäminen ohjaavat työtämme.

Artikkelin kuva
Vammaispalvelut

Mehiläinen tarjoaa yksilöllisesti suunniteltua ja tuettua asumista kehitys- ja vaikeavammaisille sekä autistisille nuorille ja aikuisille. Lisäksi tarjoamme vammaisten lasten lyhytaikaishoitoa. Palvelumme räätälöidään kunkin asuakkaan omien mieltymysten ja avun tarpeen mukaan. Meillä on hyvä asua!

Artikkelin kuva
Lastensuojelun palvelut

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.

Artikkelin kuva
Työterveyshuollon palvelut

Tarjoamme kunnille, sairaanhoitopiireille ja yrityksille työterveyshuollon palveluita kokonaisulkoistuksista lääkäri- tai hoitajavuokraukseen ja –sijaistuksiin. Teemme myös työterveys- ja hyvinvointikonsultaatioita ja tarjoamme erikoislääkärien palveluja.

Artikkelin kuva
Kotiin tuotettavat palvelut

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa yksilöllisesti räätälöitäviä palveluita, jotka tukevat kotona asumista ja tarjoavat arjen apua erilaisiin tilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. kotisairaanhoito, hoito- ja hoivapalvelut, arjen avustaminen sekä ateria- ja turvapuhelinpalvelut ikääntyville, perheille ja vammaispalveluiden asiakkaille.