Mehiläinen kuntien kumppani

Mehiläinen kuntien kumppani

Mehiläinen on kuntien ykkösvalinta sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajaksi.
Kunnille meillä on taata valtakunnallinen palveluverkosto sekä kyky tuottaa kuntien tarpeita vastaavat palvelut ja toimintamallit. Ylläpidämme korkeaa laatua ja seuraamme hoidon vaikuttavuutta.

Mehiläinen on noussut markkinajohtajaksi sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajana, ja toimimme yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme saaneet asiakkailtamme suuren luottamuksen – asiakastyytyväisyyttä mittaava tuloksemme on yksi toimialan parhaista.

Tutustu palveluihimme. Kerromme mielellämme lisää!

Sosiaali- ja terveyspalveluiden ulkoistukset ja ostopalvelut

Toimintamallissamme kunta ja yksityinen palveluntuottaja ovat kumppaneita, jotka asettavat yhdessä toiminnan tavoitteet ja osallistuvat toiminnan ohjaamiseen tiiviissä yhteistyössä. Toiminnan keskiössä ovat asiakaslähtöisyys, nopea palveluiden saatavuus sekä jatkuva kehittyminen.

Lue lisää

Vapaan asiakasvalinnan terveysasemat

Mehiläisen Terveyskeskus on asiakaslähtöinen tapa lähestyä julkisia, kunnan järjestämisvastuulla olevia sosiaali- ja terveyspalveluita. Vastaamme tällä hetkellä yli 300 000 suomalaisen julkisesta perusterveydenhuollon palvelutuotannosta.

Lue lisää

Päivystyspalvelut ja henkilöstövuokraus

Mehiläinen tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan lääkäripäivystyksen kunnan resursointihaasteissa esimerkiksi kiireisissä yksiköissä, virka-ajan jälkeen, lomakausina tai juhlapyhinä. Tarjoamme kunnan terveysasemille myös laajan ja osaavan lääkäreiden verkostomme valtakunnallisesti.

Lue lisää

Julkinen suunterveydenhoito

Mehiläinen tuottaa suun terveydenhuollon palveluita julkisen sektorin kumppaneillemme maanlaajuisesti, asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti kokonaisulkoistuksista yksittäisiin palveluihin tai räätälöityihin palveluketjuihin. Hammaslääkäri-, hammashoitaja- ja suuhygienistivuokraus auttaa resursoimaan henkilökuntaa ja kiiretilanteissa apuna on ruuhkanpurkupalvelumme.

Lue lisää

Mainiokodit ikääntyville

Mainiokodit tuottaa laadukasta asumis- ja hoivapalveluita kevyestä palveluasumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan ja huolenpitoon. Mainiokodit ovat viihtyisiä ja turvallisia koteja, joissa asukkaat ja henkilökunta viihtyvät.

Lue lisää

Mielenterveyden kuntoutujien asumispalvelut

Mehiläinen on Suomen johtava yksityinen mielenterveyskuntoutusta ja -asumispalvelujen tarjoaja. Mielenterveyskuntoutuksessa asukkaamme saavat yksilöllistä ja tavoitteellista kuntoutusta sekä pääsevät tekemään mielekästä ja tuottavaa työtä. Laatu ja jatkuva palveluiden kehittäminen ohjaavat työtämme.

Lue lisää

Vammaispalvelut

Mehiläinen tarjoaa yksilöllisesti suunniteltua ja tuettua asumista kehitys- ja vaikeavammaisille sekä autistisille nuorille ja aikuisille. Lisäksi tarjoamme vammaisten lasten lyhytaikaishoitoa. Palvelumme räätälöidään kunkin asuakkaan omien mieltymysten ja avun tarpeen mukaan. Meillä on hyvä asua!

Lue lisää

Lastensuojelun palvelut

Familar Oy on kaikilla mittareilla johtava yksityinen lastensuojelupalveluiden tarjoaja Suomessa. Tarjoamme lapsille ja heidän perheilleen monipuolisia ja vaikuttavia palveluita aina kevyestä avohuollon perhetyöstä erityistason laitoshoitoon. Palveluksessamme on toistatuhatta alan ammattilaista ja autamme tuhansia ihmisiä verkostomme kautta.

Lue lisää

Työterveyshuollon palvelut

Tarjoamme kunnille, sairaanhoitopiireille ja yrityksille työterveyshuollon palveluita kokonaisulkoistuksista lääkäri- tai hoitajavuokraukseen ja –sijaistuksiin. Teemme myös työterveys- ja hyvinvointikonsultaatioita ja tarjoamme erikoislääkärien palveluja.

Lue lisää

Kotiin tuotettavat palvelut

Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa yksilöllisesti räätälöitäviä palveluita, jotka tukevat kotona asumista ja tarjoavat arjen apua erilaisiin tilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat mm. kotisairaanhoito, hoito- ja hoivapalvelut, arjen avustaminen sekä ateria- ja turvapuhelinpalvelut ikääntyville, perheille ja vammaispalveluiden asiakkaille.

Lue lisää

Psykologivälitys

Psykologivälitys on erikoistunut laadukkaiden psykologipalveluiden myyntiin ostopalveluna. Eniten kauttamme tehdään koulupsykologin työtä sekä muita lasten ja nuorten psykologipalveluita, mutta yhtä lailla vastaamme myös esimerkiksi vammaispalveluiden ja aikuispsykiatrian tarpeisiin. Kuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä mm. työhyvinvoinnin ja rekrytoinnin saralla.

Lue lisää