Oivalla vuorovaikutuksesta -valmennus ihmissuhteisiin

Oivalla vuorovaikutuksesta - elämäntapavalmennus auttaa sinua kehittämään omaa vuorovaikutustyyliäsi ihmissuhteitasi rakentavaksi. Saat tietoa siitä, millainen vuorovaikutus vahvistaa ihmissuhteita, ja mitkä ovat tyypillisiä kompastuskiviä vuorovaikutuksessa.

Valmennuksessa tutkitaan omaa sosiaalista verkostoa ja sen merkitystä itselle. Lisäksi saat vinkkejä, joiden avulla voit halutessasi etsiä uusia tuttavuuksia ja syventää olemassa olevia ihmissuhteita. Valmennus sopii sekä perhe- ja ystävyyssuhteisiin että työpaikan ja työkavereiden vuorovaikutukseen.

Tietoa elämäntapavalmennuksesta

Valmennus kestää 15 viikkoa ja siihen sisältyy viikoittaisia OmaMehiläinen-sovellukseen julkaistavia teemoja ja harjoituksia.

Harjoitteiden tavoitteena on auttaa sinua vahvistamaan ystävällistä vuorovaikutusta vaikeinakin hetkinä sekä tarjota käytännön työkaluja ristiriitojen ratkaisemiseksi.

Valmennuksen viikoittain vaihtuvien teemojen myötä saat:

  • tietoa ihmissuhteisiin ja vuorovaikutustaitoihin vaikuttavista tekijöistä ja niitä tukevista keinoista
  • ideoita ja harjoituksia ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen
  • Lisälukemista vuorovaikutukseen liittyen

Oma valmentaja seuraa etenemistä ja tukee etänä valmennuksen ajan. Valmennuksen hinta on 99,90 €.

Kenelle valmennus sopii?

Ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka kokevat kuormitusta ihmissuhteissaan tai haluavat kehittää vuorovaikutustaitojaan.

Haluatko, että kerromme lisää?

Saat yhteyden asiakaspalveluumme puhelimitse 010 414 00 (0,084 €/min). Avoinna joka päivä vuorokauden ympäri.

Lisäksi palvelemme chatissa verkkoajanvarauksen sivuilla ja OmaMehiläisen Digiklinikan asiakaspalvelussa.

Lue lisää:
Digivalmennukset työterveysasiakkaille

Miten ostan itselleni valmennusohjelman?

Ostaaksesi Oivalla vuorovaikutuksesta -valmennusohjelman, täytä alla oleva lomake.

Mikäli asioit Mehiläisessä työterveysasiakkaana, tarkistathan työnantajaltasi sisältyykö valmennus työterveyssopimukseenne.

Valmennus sisältää oman hyvinvointivalmentajan etätuen (viestit). Valmennuksen hinta ei sisällä erikseen sovittavia videovastaanottona tapahtuvia tapaamisia. Jos koet valmennuksen aikana tarvetta lisätuelle ja haluat keskustella vieläkin syvällisemmin videovastaanotolla oman hyvinvointivalmentajan kanssa, veloitamme videovastaanotoista erikseen.

Hyvinvointivalmentajan videovastaanoton hinnat: 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min), 110,60 € (45 min). Valmennus ja videovastaanotot eivät ole Kela-korvattavia.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen valmennusohjelma käynnistyy näin:

  1. Valmentaja on sinuun puhelimitse yhteydessä sopiaksesi henkilökohtaisen valmennustavoitteesi sekä aloittaaksesi ohjelman.
  2. Aloituksen jälkeen lähetämme sinulle laskun (99,90 €/elämäntapavalmennus).
  3. Mikäli sinulla ei ole jo OmaMehiläinen-sovellusta, lataa se puhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää OmaMehiläinen-verkkopalvelua osoitteessa https://oma.mehilainen.fi
  4. Valmennus alkaa OmaMehiläisessä tervetuloa valmennukseen -infolla sekä aloituskyselyllä.