Meillä Mehiläisessä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö ammattilaisten välillä.

Mehiläisessä voit työskennellä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan erilaisissa tehtävissä. Meillä on monipuolisia työmahdollisuuksia niin psykologeille, psykoterapeuteille kuin muillekin mielenterveyden ammattilaisille. Psykologeille tarjoamme esimerkiksi työterveyspsykologin töitä. Psykoterapeutit voivat tehdä esimerkiksi työelämäpalveluiden ja yksityisasiakkaiden lyhytterapioita sekä KELA-terapioita. Voimme yhdessä miettiä juuri sinulle sopivan työnkuvan.

Kompin ja Psykologipalvelu Poijun Mehiläiseen yhdistymisen myötä olemme yksi Suomen suurimpia psykologiosaamisen keskittymiä.

Katso videolta Pauliinan tarina.

Katso myös, mitä psykoterapeuttimme sanovat työstään Mehiläisessä.

Ota yhteyttä:

Emilia Haapala

Emilia Haapala
Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi
emilia.l.haapala@mehilainen.fi
040 648 6581

Johanna Alava

Johanna Alava
Psykologiammatinharjoittajien rekrytointi Psykologivälitykseen
johanna.alava@mehilainen.fi
040 017 8559

Hoivarekrytointi

Sairaanhoitajien ja lähihoitajien rekrytointi Mehiläisen sosiaalipalveluihin
hoivarekrytointi@mehilainen.fi


Avoimet työpaikat