Työterveyteen erikoistuva lääkäri Lappeenrannan Mehiläiseen

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia – meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin

Hei erikoistumista miettivä lääkäri, kiinnostaako potilastyön lisäksi sukellus suomalaisen työelämän saloihin? Etsitkö työtä, joka joustaa elämäntilanteesi ja toiveidesi mukaan? Tule Mehiläiseen erikoistumaan työterveyslääkäriksi!

Etsimme Mehiläisen Tieto ja Taito -ohjelmaan uusia lääkäreitä erikoistumaan työterveyshuollon erikoislääkäreiksi. Erikoistumisen aikana teet töitä Mehiläisellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Laajan toimipisteverkostomme ansiosta voit suorittaa erikoistumisen eri puolilla Suomea.

Erikoistumisjakson aloitus onnistuu joustavasti mihin aikaan vuotta tahansa, kun olet saanut yliopistolta opinto-oikeuden erikoislääkärikoulutukseen. Seuraava yliopistojen erikoislääkärikoulutuksen hakuaika on syksyllä. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomen lääketieteellisen tiedekuntien kanssa ja opastamme sinua mielellämme erikoislääkärikoulutukseen hakemisessa.

Millaisesta ohjelmasta on kyse?

Mehiläisen Tieto ja Taito -ohjelmassa erikoistut työterveyshuollon erikoislääkäriksi sujuvasti työnteon lomassa. Mehiläisellä voit suorittaa lähes kaikki erikoistumiseen vaadittavat vaiheet terveyskeskusjaksosta sairaaloissa suoritettaviin reunapalveluihin. Yliopistojen lääketieteelliset tiedekunnat vastaavat erikoislääkärikoulutuksesta ja tekevät sopimukset soveltuvien koulutuspaikkojen kanssa.

Uutena erikoistuvana lääkärinä saat ohjaajaksi kokeneen työterveyshuollon erikoislääkärin, joka tukee ja auttaa sinua koko erikoistumisen ajan. Työviikkoihisi kuuluu esimerkiksi sairausvastaanottoja, työterveysneuvotteluja ja työkyvyn arviointeja. Vastaanotto- ja asiakastyön lisäksi kalenteriisi on raivattu reilusti tilaa perehtymiselle ja erilaisille koulutuksille.

Asiakasyrityksemme vaihtelevat laidasta laitaan, eli meillä pääset hoitamaan mitä erilaisimpia työterveyshuollon asiakkuuksia pienistä teollisuusfirmoista kansainvälisiin suuryrityksiin. Monipuolisten asiakkaiden lisäksi työterveyslääkärin tehtävän ytimessä on yhteistyö, jota ei tehdä pelkästään asiakasyritysten, vaan myös moniammatillisen tiimin sekä muiden erikoisalojen kollegoiden kanssa. Pääset siis tekemään hommia yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa ja oppimaan lisää useista erikoisaloista.

Erikoistumisohjelman kesto on noin kuusi vuotta. Valmistuttuasi voit jatkaa Mehiläisellä työterveyslääkärinä, koordinoivana työterveyslääkärinä, avainasiakaslääkärinä, kouluttajalääkärinä tai vaikka vastaavana työterveyslääkärinä.

Miksi kannattaa hakea Mehiläisen erikoistumisohjelmaan?

Mielessämme on monta syytä, miksi Mehiläinen on hyvä työpaikka. Tässä niistä muutama tulevien työkavereidesi kertomana.

“Kouluttajalääkärini on erinomainen. Saan riittävästi apua häneltä ja kollegoilta.”

“Monipuolinen asiakaskunta. Kuntoutuspalvelujen suoritusmahdollisuus.”

“Hyvä ohjaus, koulutukset ja joustavuus työskentelytavoissa.”

Joustaviin työskentelytapoihimme kuuluvat esimerkiksi etätyömahdollisuus jo erikoistumisvaiheessa sekä työajat, jotka ovat sovitettavissa monenlaisiin elämäntilanteisiin. Meillä saat käyttöösi nykyaikaiset digitaaliset työkalut, kuten esimerkiksi itse kehittämämme MehiDocin. Kuten jo kerroimme, meillä voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, ja erikoistumisen voit suorittaa eri puolilla Suomea lähellä kotiasi.

Minkälainen tiimi sinua odottaa?

Erikoistuessasi työterveyslääkäriksi saat tehdä töitä asiantuntevassa moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluu lisäksesi esimerkiksi työterveyshoitaja, psykologi ja fysioterapeutti sekä muiden erikoisalojen erikoislääkäreitä. Oman toimipisteesi lisäksi saat työkavereiksesi koko Mehiläisen lääkäriyhteisön ja pääset verkostoitumaan muiden erikoistuvien kanssa koulutuksissa sekä valtakunnallisissa seminaareissa.

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Hienoa, jatketaan keskustelua pian!

Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta ttherikoistuminen@mehilainen.fi tai puhelimitse soittamalla erikoistumispalveluista vastaaville resurssipäälliköille:

Mari Vuorensola, 040 172 1593, mari.vuorensola@mehilainen.fi
Iiro Pullinen, 040 670 6230, iiro.pullinen@mehilainen.fi

Tai alueen resurssipäälliköltä Susanna Wallius, 0504326467, susanna.wallius@mehilainen.fi

Voit tutustua Tieto ja Taito -ohjelmaamme tarkemmin täällä: https://www.mehilainen.fi/avoimet-tyopaikat/laakarit/erikoistuminen-tyoterveyshuoltoon.

Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Yksikön tiedot

Mehiläinen Lappeenrannan palvelutarjonta kattaa: yleis- ja erikoislääkärivastaanotot työelämäpalvelut laboratorio- ja röntgentutkimukset kuulontutkimukset terapeuttien vastaanotot toimenpiteet endoskopiat eli vatsan ja suoliston tähystystutkimukset lapsettomuushoidot ja äitiysneuvolan (Felicitas) Palvelemme asiakkaita n. 50 lääkärin ja 20 hengen henkilökunnan voimin.

Kauppakatu 40 C, 53100 Lappeenranta

Lisätietoja

Wallius, Susanna
0504326467

Hae tätä paikkaa