Tiina Holopainen

Psykoterapeutti

Etsitkö empaattista ja aktiivista terapeuttia? Olen integratiivinen yksilöpsykoterapeutti (2022). Olen käynyt myös paripsykoterapian (2019) ja perhepsykoterapian (2014) koulutukset.

Terapeuttina olen usein kuullut olevani helposti lähestyttävä ja lempeä. Minulle on tärkeää, että asiakas kokee tulleensa oikein ymmärretyksi kokemustensa kanssa. Panostan toimivaan ja neuvottelevaan vuorovaikutussuhteeseen, kun terapiassa työskennellään asiakkaan ongelmallisten kokemusten kanssa. Terapiassa pääset tutkimaan ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintatapojasi! Yksilöterapiassa keskitytään esimerkiksi elämänkriiseihin tai masennus - ja ahdistusoireiden hoitoon niin, että toimintakyky työelämässä tai arjessa kohenee ja elämä tuntuu mielekkäämmältä.

Minulla on useamman vuoden kokemus perheiden ja pariskuntien kanssa työskentelystä tilanteissa, joissa asiakkaiden elämäntilanne on kuormittava ja haastava. Perhe- ja pariterapeuttina työskentelyssäni keskityn vuorovaikutussuhteiden hoitamiseen perheenjäsenten kokemusten kuulemisen ja yhteensovittamisen kautta. Tavoitteena pariskunnilla ja perheillä on terapiassa usein akuuttien kriisien helpottuminen, lisääntynyt keskinäinen ymmärrys, rakentavammat toimintatavat ja parempi ilmapiiri kotona.

Tervetuloa vastaanotolle!

Tällä hetkellä työskentely vain suomen kielellä.

Ta kontakt

Anvisningar för tidsbokning

Tällä hetkellä Mehiläisen vastaanotollani ei ole vapaita paikkoja KELA:n kuntoutuspsykoterapioihin.

Tervetuloa Mehiläisen työelämäpalveluiden lyhytterapiaan. Vapaat ajat varattavissa ajanvarauksesta. Voit tulla vastaanotolleni myös itsemaksavana asiakkaana.

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Specialområde och speicalkompetens

  • Korttidsterapi
  • Psykoterapi
  • Specialkompetens inom psykoterapi

Intresseområden

  • Humörstörningar
  • Trötthet
  • Psykiska problem/mental ork
  • Korttidspsykoterapi
  • Arbetsvälbefinnande

Språkkunskap

  • finska, modersmål

Tjänster

  • Korttidspsykoterapi, företagshälsovård

Verksamhetsställen

Mehiläinen Oulu Linnanmaa
Yliopistokatu 1 B, 3. krs
Stängt idag
Telefon, Tidsbokning010 414 0100Pris 0,084 €/min
Telefon, Växel010 414 0112Pris 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min

Ta kontakt

Du kan lämna en kontaktbegäran till en expert. Skriv inte konfidentiella patientuppgifter i meddelandet.