Miehen terveys

Urologin vastaanotto

Mehiläisen urologit ovat miehen terveyden hoitoon erikoistuneita asiantuntijoita, jotka ovat kokeneita myös intiimialueiden asioiden ja seksuaaliterveyden aiheiden parissa.

VARAA AIKA

Eturauhassyöpätesti

Eturauhassyöpäriskiä voidaan mitata Stockholm3-testin avulla. Stockholm3-testiin voi tulla ilman lääkärin lähetettä. Testi soveltuu ensisijaisesti 50–70-vuotiaille miehille.

Lue lisää

Miehen laboratoriopaketti

Miehen laboratoriopaketti on suunnattu terveydentilastaan kiinnostuneille miehille ja on räätälöity miehen tarpeita varten. Miehen laboratoriotutkimukseen voi tulla ilman lähetettä.

Lue lisää

Liikkujan terveystarkastus

Liikkujan terveystarkastus on suunnattu aktiivisille liikunnan harrastajille, mutta se sopii hyvin myös kuntoilijoille ja liikuntaharrastusta vasta aloitteleville henkilöille.

LUE LISÄÄ

Autamme kaikissa miehen terveyteen ja jaksamiseen liittyvissä asioissa

Mehiläisen urologit ja yleislääkärit ovat apunasi, kun haluat jutella terveyteen tai hyvinvointiin liittyvistä asioista. Virtsaelinsairauksien lisäksi urologimme ovat kokeneita myös intiimialueiden asioiden ja seksuaaliterveyden aiheiden parissa. Varaa rohkeasti aika urologille, mikäli sinulla on virtsaamiseen liittyviä oireita, huomaat muutoksia kivesten tai sukuelinten alueella tai kaipaat apua seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa.

Älä jää kysymystesi kanssa yksin, vaan varaa aika verkkoajanvarauksesta  tai Digiklinikalta, joka on avoinna 24/7. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 010 414 00 (0,084 €/min).

Miehen terveyden asiantuntijat

Mehiläisen urologit ja yleislääkärit ovat apunasi, kun haluat jutella miehen terveyteen tai hyvinvointiin liittyvissä asioista. Tarjoamme lisäksi ohjausta ja neuvontaa terveydestä huolehtimiseen ja ongelmien ennakointiin.

Urologi

Urologi eli urologian erikoislääkäri on virtsaelinsairauksien ja miesten sukupuolielinten sairauksien hoitoon erikoistunut kirurgi.

Mehiläisen urologit ovat kokeneita myös intiimialueiden asioiden ja seksuaaliterveyden aiheiden parissa.

Yleislääkäri

Kun tarvitset lääkärin apua, Mehiläisessä pääset nopeasti yleislääkärin vastaanotolle – ajanvarauksella tai ilman.

Mehiläisellä on runsaasti ammattitaitoisia yleislääkäreitä ympäri maan. Lääkäri tekee tulosten pohjalta arvion erikoislääkärikäynnin tarpeesta.