Huoleton-terveystarkastus 109 €

Laajat laboratoriokokeet ja tapaaminen hoitajan kanssa edulliseen pakettihintaan 109 € (kokonaisarvo 170 €). Henkilökohtainen hoitajakäynti takaa sen, että ymmärrät, mitä laboratoriotutkimuksien tulokset tarkoittavat juuri sinulle.

Huoleton-terveystarkastuksen avulla voit kätevästi selvittää, mitä hyvinvoinnillesi ja terveydellesi kuuluu arjen keskellä. Tämänhetkisen tilanteen lisäksi saat tietää myös sen, millaisilla valinnoilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi jatkossa. Huoleton-terveystarkastus on hyvä aloituspiste kaikille, joita oma hyvinvointi ja terveys kiinnostavat.

Varaa Huoleton-terveystarkastus

Osta Huoleton-terveystarkastus lahjaksi Mehiläisen verkkokaupasta.

Pakettiin sisältyvistä käynneistä ei peritä poliklinikkamaksuja, eikä niistä saa Kela-korvausta. Huoleton-terveystarkastus ei ole saatavilla kaikissa toimipisteissä. Saatavuuden näet aikaa varatessa. Mikäli sinulle sopivaa aikaa ei löydy, voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot.

Huoleton-terveystarkastukseen sisältyvät laboratoriokokeet

 • B12-vitamiini | B12-vitamiinin puutostila voi aiheuttaa anemiaa, kipuja, muistihäiriöitä sekä masennusta.
 • D-vitamiini | D-vitamiinin tärkein tehtävä on lisätä kalsiumin ja fosforin imeytymistä suolistosta ja sen keskeinen vaikutus on luuston lujittaminen.
 • Kilpirauhaskoe | Kilpirauhaskokeella (S-TSH) tutkitaan kilpirauhasen sairauksia. Kilpirauhasen sairaudet voivat häiritä aineenvaihdunta monin tavoin, altistaen verenpaineen sekä veren rasva-arvojen kohoamiselle tai rytmihäiriöille.
 • Maksa-arvot | Maksa-arvoista tutkitaan maksaentsyymi (P-ALAT), joka kuvastaa lääkkeiden ja alkoholin käyttöä, rasvamaksaa sekä ylipäänsä maksan toimintaa.
 • Perusverenkuva | Perusverenkuva (PVK+T) on perustutkimus, joka kuvastaa elimistön terveydentilaa monin eri tavoin. Verenkuvan avulla voidaan havaita erilaisia elimistön häiriöitä, kuten saada viitteitä erilaisista vuodoista, tulehdustiloista, häiriöistä veren muodostuksessa luuytimessä sekä monista ravinnon saantiin ja imeytymiseen liittyvistä seikoista.
 • Pitkäaikaisverensokeri | Pitkäaikaisverensokeri (P-HbA1C) kertoo verensokeritasapainosta edeltävien viikkojen/kuukausien ajalta. Tämä kohoaa usein jo ennen varsinaista diabeteksen puhkeamista, jolloin elintapojen muuttamisella voidaan jopa ehkäistä diabetes.
 • Veren rasva-arvot | Veren rasva-arvojen (P-Lipidit) mittaus sisältää kokonais-, HDL-, LDL- sekä non-HDL-kolesterolipitoisuudet ja samalla myös triglyseridipitoisuudet. Veren rasva-arvot ovat tärkeitä sydän- ja verisuonisairauksien riskimittareita. Rasva-arvoihin vaikuttavat sekä perimä että ympäristötekijät kuten ruokavalio, liikunta ja tupakointi.

Huoleton-terveystarkastus – toimi näin

 1. Varaa aika Huoleton-terveystarkastukseen helposti verkosta.
  Varaa Huoleton-terveystarkastus
 2. Käy laboratoriotutkimuksissa vähintään viisi päivää ennen terveystarkastusta ja täytä esitietolomake. Saat sen sähköpostiisi Huoleton-terveystarkastuksen ajanvarauksen yhteydessä. Useat Mehiläisen laboratoriot toimivat myös ilman ajanvarausta. Paastoa ei tarvita.
  Mehiläisen laboratoriot
 3. Saavu vastaanotolle. Hoitaja käy tuloksesi kanssasi läpi, ja tekee tarvittaessa lisämittauksia (kuten verenpaine) sekä keskustelee kanssasi sinua mietityttävistä teemoista. Saat tarvittaessa henkilökohtaisen suunnitelman, jonka löydät myös OmaMehiläisestä.
 4. Tarvittaessa hoitaja ohjaa sinut lisätutkimuksiin tai lääkärin vastaanotolle. Näistä aiheutuvat kulut eivät sisälly hintaan.

PalveluMobiilietu-hintaHinta
Allergian laajennettu perusseulonta- ja erittelytutkimuspaketti

Sisältää pöly- ja ruokaryhmän perusseulonnan- ja erittelytutkimuksen. Pölyseulonnassa tutkitaan koivu, timotei, pujo, kissa, koira, hevonen, ulkohome ja pölypunkki. Ruokaseulonnassa vastaavasti tutkitaan munanvalkuainen, maito, vehnä, turska, soija ja maapähkinä.

182.20 €
Ei Kela-korvausta
Eturauhastutkimus Stockholm3 (Pt-Sthlm3)

Stockholm3-testi sisältää verinäytteiden ottamisen ja tutkimisen valitsemassasi Mehiläisen toimipisteessä ja tulosten toimittamisen. Varaa aika tutkimukseen

341.00 €
Ei Kela-korvausta
Farmakogeneettinen paneeli -laboratoriotutkimus

Sisältää 21 geenitutkimusta: ABCB1, ALDH2, CYP1A2, CYP2B6, CYP2C19, CYP2C8, CYP2C9, CYP2D6, CYP3A4, CYP3A5, CYP4F2, DPYD, F2 / FII, F5 / FV, G6PD, IFNL3, •MTHFR, SLCO1B1, TPMT, UGT1A1, VKORC1

408.70 €
Ei Kela-korvausta
Huoleton-terveystarkastus

Huoleton-terveystarkastus sisältää laboratoriotutkimukset, hoitajan vastaanoton ja henkilökohtaisen suunnitelman.

109.00 €
Ei Kela-korvausta
Liikkujan terveystarkastus

Liikkujan terveystarkastus sisältää laboratoriokokeiden lisäksi lääkärin vastaanotolla suorittaman kliinisen tutkimuksen ja palautteen. Varaa aika liikkujan terveystarkastukseen.

Lue lisää Mobiilieduista.

Mobiilietu 175.00 €
Ei Kela-korvausta
189.00 €
Ei Kela-korvausta
Maksan toiminta -paketti

Sisältää tutkimukset: B-PVK+T, P-GT, P-ALAT, P-Bil, S-CDT, P-TT, kokonaiskolesteroli, HDL, Non-HDL, LDL ja triglyseridit.

277.90 €
Ei Kela-korvausta
Metabolinen oireyhtymä -paketti

Sisältää tutkimukset: HbA1c, U-Alb/krea, P-Uraat, P-ALAT, S-LipoA1, S-LipoB, S-ApoB/A1, kokonaiskolesteroli, HDL, Non-HDL, LDL ja triglyseridit.

296.60 €
Ei Kela-korvausta
Miehen terveystarkastus -terveystarkastuspaketti

Terveystarkastuspakettiin kuuluu laboratoriokokeiden ja hoitajan vastaanotto, ja lisäksi henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Varaa aika

124.00 €
Ei Kela-korvausta
Pähkinäallergia -tutkimuspaketti

Tutkimuspaketissa mitataan viiden eri pähkinälajikkeen (maapähkinä, hasselpähkinä, saksanpähkinä, parapähkinä ja cashewpähkinä) IgE-vasta-aineet.

128.10 €
Ei Kela-korvausta
Ruoka-aineallergia -tutkimuspaketti

Tutkimuspaketissa seulotaan tavallisimpien ruoka-aineallergiaa aiheuttavien allergeenien (munanvalkuainen, maito, vehnä, turska, soija ja maapähkinä) IgE-vasta-aineet.

128.10 €
Ei Kela-korvausta
Seksitautipaketti 1

Sisältää seuraavat tutkimukset: klamydia ja tippuri (U-CtGcNhO), HIV (S-HIVAgAb) ja kuppa (S-TrpaAb).

214.10 €
Ei Kela-korvausta
Seksitautipaketti 2

Sisältää seuraavat tutkimukset: klamydia ja tippuri (U-CtGcNhO), HIV (S-HIVAgAb), kuppa (S-TrpaAb) hepatiitti B (S-HBsAg) ja hepatiitti C (S-HCVAb).

368.30 €
Ei Kela-korvausta
Sydän- ja diabetesriskitesti Hertta (Pt-Cert)
162.30 €
Ei Kela-korvausta
Urheilijan laboratoriopaketti

Urheilijan laboratoriopaketti sisältää seuraavat tutkimukset: perusverenkuva (PVKT), rautavarastoja mittaava ferritiini ja leposydänfilmi (EKG)

147.30 €
Ei Kela-korvausta
Verenpaine-sydän -laboratoriopaketti

Sisältää seuraavat tutkimukset: perusverenkuvan (PVKT), veren rasva-arvot (kokonaiskolesteroli, LDL- ja HDL-kolesteroli, triglyseridit), apolipoproteiinit (ApoB ja ApoA1), herkkä CRP (hS-CRP), pitkäaikaisverensokerin (HbA1c), alaniiniaminotransferaasin (ALAT), natriumin (Na), kaliumin (K), kreatiniinin (Krea), kilpirauhaskokeen (TSH), virtsan kemiallisen seulonnan (U-kemSeula), ja leposydänfilmin (EKG).

512.00 €
Ei Kela-korvausta