Huoleton-terveystarkastus 109 €

Keräsimme yhteen monipuolisen valikoiman eri laboratoriokokeita ja lisäsimme henkilökohtaisen tapaamisen hoitajan kanssa, jotta saisit tuloksista kaiken irti – Annoimme paketille nimeksi Huoleton-terveystarkastus. Huoleton-terveystarkastuksella laboratoriokokeet ja tapaaminen hoitajan kanssa edulliseen pakettihintaan 109 € (kokonaisarvo 170 €).

Paketti sisältää:

 • Laboratoriokokeet (PVK+T, P-ALAT, S-TSH, P-Lipidit, P-HbA1C, B12-vitamiini, D-vitamiini)
 • Hoitajan vastaanottokäynnin (60 minuuttia)
 • Suositukset terveyden hoitamiseen ja edistämiseen.

Huoleton-terveystarkastuksen avulla kartoitat tämänhetkisen terveydentilasi ja terveyteesi mahdollisesti tulevaisuudessa vaikuttavat tekijät sekä sen, miten niihin voidaan jo ennalta vaikuttaa. Tarvittaessa hoitaja ohjaa sinut lisätutkimuksiin tai lääkärin vastaanotolle.

Huomioithan, että laboratoriokokeissa tulee käydä vähintään viisi arkipäivää ennen varattua terveystarkastusta. Kokeisiin voit mennä ilman paastoa. Huoleton-terveystarkastus ei ole saatavilla kaikissa toimipisteissä. Tarjonnan voi tarkistaa verkkoajanvarauksen kautta.

Voit hankkia Huoleton-terveystarkastuksen myös lahjaksi.

Varaa Huoleton-terveystarkastus

Huoleton-terveystarkastus sisältää laajat laboratoriokokeet ja henkilökohtaisen tapaamisen hoitajan kanssa

 • B12-vitamiini | B12-vitamiinin puutostila voi aiheuttaa anemiaa, kipuja, muistihäiriöitä sekä masennusta.
 • D-vitamiini | D-vitamiinin tärkein tehtävä on lisätä kalsiumin ja fosforin imeytymistä suolistosta ja sen keskeinen vaikutus on luuston lujittaminen.
 • Kilpirauhaskoe | Kilpirauhaskokeella (S-TSH) tutkitaan kilpirauhasen sairauksia. Kilpirauhasen sairaudet voivat häiritä aineenvaihdunta monin tavoin, altistaen verenpaineen sekä veren rasva-arvojen kohoamiselle tai rytmihäiriöille.
 • Maksa-arvot | Maksa-arvoista tutkitaan maksaentsyymi (P-ALAT), joka kuvastaa lääkkeiden ja alkoholin käyttöä, rasvamaksaa sekä ylipäänsä maksan toimintaa.
 • Perusverenkuva | Perusverenkuva (PVK+T) on perustutkimus, joka kuvastaa elimistön terveydentilaa monin eri tavoin. Verenkuvan avulla voidaan havaita erilaisia elimistön häiriöitä, kuten saada viitteitä erilaisista vuodoista, tulehdustiloista, häiriöistä veren muodostuksessa luuytimessä sekä monista ravinnon saantiin ja imeytymiseen liittyvistä seikoista. Lue lisää perusverenkuvasta.
 • Pitkäaikaisverensokeri | Pitkäaikaisverensokeri (P-HbA1C) kertoo verensokeritasapainosta edeltävien viikkojen/kuukausien ajalta. Tämä kohoaa usein jo ennen varsinaista diabeteksen puhkeamista, jolloin elintapojen muuttamisella voidaan jopa ehkäistä diabetes.
 • Veren rasva-arvot | Veren rasva-arvojen (P-Lipidit) mittaus sisältää kokonais-, HDL-, LDL- sekä non-HDL-kolesterolipitoisuudet ja samalla myös triglyseridipitoisuudet. Veren rasva-arvot ovat tärkeitä sydän- ja verisuonisairauksien riskimittareita. Rasva-arvoihin vaikuttavat sekä perimä että ympäristötekijät kuten ruokavalio, liikunta ja tupakointi. Lue lisää kolesterolista.

Varaa Huoleton-terveystarkastus

Huoleton terveystarkastuksen varaaminen ja laboratoriotutkimuksissa käyminen – toimi näin

 1. Varaa aika Huoleton-terveystarkastukseen.
 2. Käy laboratoriotutkimuksissa vähintään viisi päivää ennen terveystarkastusta.
 3. Täytä esitietolomake ennen terveystarkastukseen menoa. Saat sen sähköpostiisi ajanvarausvahvistuksen yhteydessä.
 4. Käy varaamallasi hoitajan vastaanotolla, jossa käydään läpi laboratoriotestien tulokset ja esitietolomakkeen tiedot, suoritetaan tarvittaessa mittauksia (mm. BMI-painoindeksi ja verenpaine), kartoitetaan rokotussuojan tilanne sekä keskustellaan sinua mietityttävistä teemoista.

Terveystarkastuksen perusteella saat tarvittaessa henkilökohtaisen suunnitelman, joka on luettavissa myös OmaMehiläisessä.

OmaMehiläistä voit käyttää puhelimella lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen sovelluskaupasta. Voit käyttää myös tietokoneella toimivaa OmaMehiläinen-verkkoversiota.

Varaa Huoleton-terveystarkastus

Huoleton-terveystarkastus lahjaksi

Voit hankkia Huoleton-terveystarkastuksen myös lahjaksi. Lahjakortti on arvoltaan Huoleton-terveystarkastuksen hintainen. Lahjakortti tulee esittää kassalla terveystarkastuskäynnin jälkeen.

Osta lahjakortti

Mahdollinen ohjaus lääkärin vastaanotolle tai lisätutkimukset eivät sisälly Huoleton-terveystarkastuksen hintaan. Käynneistä ei peritä poliklinikkamaksuja. Tarkastuksesta ja laboratoriotutkimuksista ei saa Kela-korvausta, koska kyseessä on terveystarkastus. Maksutavat ovat pankki- ja luottokortti sekä lahjakortti.