Mehiläisen koronatestausasemat

Toimi näin saapuessasi testausasemalle

  • Jos saat lääkäriltä lähetteen koronavirustestiin ja tulet autolla drive-in-testausasemalle, pysyttele autossa koko ajan. Voit tulla myös kävellen tai polkupyörällä. Muista turvaväli ja noudata mahdollisia muita ohjeita, joita sinulle testauspaikalla kerrotaan.
  • Useimmilla testausasemilla testattavat ilmoittautuvat puhelimitse tai netti-ilmoittautumisen kautta ennen testausta. Testausasemalle saapuessasi soita numeroon, joka on ilmoitettu testauspaikalla. Osalla testausasemillamme on otettu käyttöön myös netti-ilmoittautuminen, josta lisätietoa ja toimintaohjeet ilmoittautumiseen saat paikan päällä. Testattavat testataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että autojonon järjestys ei ole välttämättä ilmoittautumisjärjestys. Testausasemakohtaiset ohjeet löydät toimipisteen verkkosivuilta ja paikanpäältä.
  • Sinun ei tarvitse poistua autosta lainkaan näytteenoton ajaksi.
  • Joissain testauspisteissä tulee varata testiaika, joten tarkastathan toimintaohjeet toimipisteen tiedoista.

Osta koronatesti ja koronatodistus

Koronatestausasemat Mehiläisessä

Katso kaikki Mehiläisen koronatestausasemat ja niiden aukioloajat täältä tai alla olevista toimipisteiden linkeistä. Alla myös listaus alueittain. Varmista testituloksen varmistumisaika toimipisteestä.

Etelä-Suomi

Uusimaa
Päijät-Häme
Kanta-Häme
Kymenlaakso
Etelä-Karjala

Itä-Suomi

Pohjois-Savo
Pohjois-Karjala
Etelä-Savo

Lounais-Suomi

Satakunta
Varsinais-Suomi

Länsi- ja Sisä-Suomi

Etelä-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Pirkanmaa
Pohjanmaa

Pohjois-Suomi

Pohjois-Pohjanmaa
Kainuu

Lappi

Osta koronatesti ja koronatodistus

Ilman lähetettä palvelevat koronavirustestausasemat

Voit hakeutua osalle koronaviruksen drive-in-testausasemista myös ilman lähetettä. Tällöin saat paikan päällä arvion tutkimuksen tarpeesta sekä lähetteen. Varmista testituloksen varmistumisaika toimipisteestä. Koronaviruksen drive-in-testausasemat, joille voit hakeutua ilman lähetettä ovat:

  • Mehiläinen Nokia: (Muille kuin kunta-asiakkaille lähete voidaan tehdä myös paikanpäällä)

Jos lähin testauspiste on liian kaukana, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 010 414 00 (0,084 €/min). Asiakaspalvelussa voimme tarkastaa lähimmän yksikön, jonne voimme ohjata sinut näytteenottoon.

Annathan jokaiselle asiointirauhan

Ethän kuvaa muita potilaita tai Mehiläisen henkilökuntaa ilman heidän suostumustaan. Ethän myöskään julkaise sosiaalisessa mediassa julkaisuja, joista muut asiakkaat ovat tunnistettavissa. Näin kunnioitamme kaikkien yksityisyyttä.