Koronatesti nopeasti

Koronaepäily tai tarve oireettoman koronatestille nopeasti? Toimi näin:

Siirry Digiklinikalle

Osta testi matkaa varten

Download from App StoreGet it on Google Play

Koronatestin hinta

Ajantasaisin hintatieto koronatesteistä eli PCR-, antigeeni- ja vasta-ainetestistä sekä laajasta-vasta-ainepaketista löytyy Hinnasto-sivulta.

Otathan huomioon, että matkaa tai tapahtumaa varten voit ostaa koronatestin verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetun koronatestin hinta voi poiketa toista kautta ostetun koronatestin hinnasta.

Katso koronatestin hinta

Vaativatko oireesi käyntiä vastaanotolla?

Jos koronavirukseen viittaavat oireesi tuntuvat hankalilta ja tarvitset lääkärin vastaanottoa, voit varata ajan vastaanotolle verkkoajanvarauksesta tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 414 1848 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

Varaa aika vastaanotolle

Soita asiakaspalveluun (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Huomioithan, että jos oireesi ovat vaikeita ja tarvitset apua hyvin pikaisesti, suosittelemme pikimmiten ottamaan yhteyttä oman alueesi päivystykseen tai hätätilanteessa numeroon 112.

Koronatestaus Mehiläisessä – missä koronavirustestejä tehdään?

Koronatestejä otetaan Mehiläisen laboratorioissa. Tietyistä laboratorioista saat PCR-testituloksen noin 6–8 tunnissa, kuitenkin viimeistään vuorokauden kuluessa. Aukioloajat ja ohjeet löydät toimipisteen verkkosivuilta ja paikanpäältä.

Koronatestaus Mehiläisessä

Katso myös:
Tietoa koronavirustesteistä Mehiläisessä

Kysymyksiä ja vastauksia koronavirukseen ja asiointiin liittyen

Onko sinulla oireita ja olet varannut ajan vastaanotolle?

Jos käyntisi ei ole kiireellinen, sinulla on koronavirustartuntaan sopivia oireita ja olet varannut ajan, voit perua ja varata uuden ajan maksutta. Ajanvarauksen voit muuttaa itse kätevästi OmaMehiläinen-palvelussa.

Jos joudut perumaan varaamasi vastaanottoajan vain alle vuorokautta ennen, suosittelemme, että siirrät aikaa myöhemmäksi puhelimitse soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 414 00 (0,084 €/min).

Kaikki vastaanottoaikamme ovat varattavissa myös etävastaanotoiksi, jos vain terveysasiasi soveltuu etävastaanotolla hoidettavaksi. Jos olet epävarma, miten varaat etävastaanottoajan tai vaihdat jo sovitun fyysisen vastaanoton etävastaanotoksi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 414 00 (0,084 €/min).

Jos terveysasiasi on kiireellinen eikä se voi odottaa oireiden päättymistä, suosittelemme myös siinä tapauksessa olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jolloin voimme selvittää, miten voisimme järjestää vastaanoton turvallisesti.

Jos olet epävarma siitä, millaisten oireiden kanssa voit tulla vastaanotolle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 010 414 1848 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min) tai kysy lisää verkkoajanvarauksen chatissa.

Jos sinulla ei ole oireita eikä sinua määrätty karanteeniin, mutta tiedät varmasti altistuneesi koronavirukselle, suosittelemme sinua siirtämään jo varattua vastaanottoaikaasi, jos asiasi ei ole kiireellinen.

Mitä koronavirustesti maksaa?
Tarvitsetko koronatodistuksen?

Kun testituloksesi on valmistunut ja osoittautunut negatiiviseksi, saat negatiivisen koronatodistuksen sähköisenä automaattisesti OmaMehiläinen -palveluun, josta voit tulostaa todistuksen tarvittaessa. Sähköinen todistus on maksuton.

Sähköinen todistus ei välttämättä ole riittävä matkustusta varten. Suosittelemme matkailulähtöiseen tarpeeseen aina paperista kynäallekirjoitettua todistusta, jonka voit noutaa mistä tahansa Mehiläisen lääkärikeskuksesta. Voit saada todistuksen hakemalla sen paikan päältä lääkärikeskuksen vastaanottotiskiltä. Todistusta noutaessasi otathan henkilötodistuksen mukaasi. Lääkärikeskuksesta noudetun todistuksen hinta on 23 €.

Huomioithan, että viranomaisen asettamasta karanteenista tai tartuntaepäilystä ei vapaudu, jos koronavirustestisi tulos on ollut negatiivinen.

Lue lisää:

Matkailijan koronatodistus

Koronarokote

Lisää aiheesta