Tutustu Psykologivälityksen ammatinharjoittajaan

Mehiläisen Psykologivälityksen verkostoon kuuluu jo yli 1000 psykologia ja teemme aktiivisesti yhteistyötä yli sadan psykologiammatinharjoittajan kanssa – ympäri Suomen! Psykologivälityksen kautta voi työskennellä säännöllisesti sekä keikkaluontoisemmin, esimerkiksi tutkimuksia tehden. Tutustu ohesta Psykologivälityksen ammatinharjoittajaan Mirjaan!

Mirja Tujula

Valmistuin psykologiksi vuonna 1990 Helsingin yliopistosta. Aloitin urani työskentelemällä yli 10 vuotta erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä ja sittemmin perusopetuksen koulupsykologina niin ikään yli 10 vuotta. Näiden molempien osa-alueiden sisällä olen saanut tarttua hyvin monenlaisiin työtehtäviin.

Mehiläisen ammatinharjoittajana olen vasta-alkaja. Aloitin täysipäiväisenä yrittäjänä huhtikuussa 2022. Kypsyttelin mielessäni erilaisia työvaihtoehtoja muutamia kuukausia ennen kuin osallistuin Mehiläisen psykologivälityksen rekryinfoon. Selvästi kaipasin uutta haastetta työsaralle.

Teen parhaillaan sekä säännöllistä koulupsykologin työtä että tutkimuskeikkaa. On hienoa, että voi itse keskittyä työtehtävien hoitamiseen, kun asiakashankinta, sopimukset jne. hoituvat Mehiläisen kautta. Vaikka yrittäjyyden alkuun liittyy paljon byrokratiaa, saa Mehiläisen kokeneilta asiantuntijoilta apua kaikenlaisissa kysymyksissä. Näiden muutaman kuukauden jälkeen voin sanoa, että olen todella iloinen, että uskalsin lähteä ammatinharjoittajaksi. Olen saanut jakaa omaa osaamistani ja tietysti joka päivä oppii uutta.

Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen.