Mehiläisen Psykologivälityksen rekryinfo

Psykologi – Kaipaatko uutta suuntaa uralle?

Osallistu Mehiläisen Psykologivälityksen rekryinfoon tiistaina 24.5. klo 17.30–18.30 niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Psykologivälitys voi sinulle psykologiammatinharjoittajana tarjota!

Psykologivälitys tarjoaa psykologeille monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä hyvän ansainnan tehdystä työstä. Olemme laillistettujen psykologien ammattiverkosto ja sinäkin voit liittyä mukaan, vaikka et vielä olisikaan ammatinharjoittaja! Toimiminen on kauttamme helppoa ja annamme sinulle täyden tuen ja osaamisemme.

Ilmoittaudu tästä

Rekryinfossa kuulet mm:

  • Kuka voi liittyä ammatinharjoittajaksi Psykologivälitykseen?
  • Millaisia työmahdollisuuksia Psykologivälitys tarjoaa?
  • Miksi sinun kannattaa liittyä Psykologivälitykseen?

Infossa on lisäksi mukana Psykologivälityksen kautta työskentelevä psykologiammatinharjoittaja Mirja Tujula kertomassa omasta urapolustaan sekä kokemuksistaan Psykologivälityksen kautta työskentelystä!

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan chatin kautta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Rekryinfo järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin!

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja tapahtumasta:

Niikka Lindberg
Aluevastaava, Psykologivälitys
040 1255 950
niikka.lindberg@mehilainen.fi

Psykologipalvelu Poiju on nyt Mehiläisen Psykologivälitys. Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen. Meillä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.