Ateriapalvelut kotiin

Kotipalvelu Mehiläisen kotiin toimitettavat ateriapalvelut tunnetaan myös Ateriaali-nimellä. Kotiateriapalveluja on toimitettu koteihin jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Helsingistä ja Turusta käsin toimitetaan kuukausittain jopa yli 120 000 ateriaa ja kauppakassipalvelua mm. Espoon, Helsingin, Vantaan, Hyvinkään, Tuusulan, Tampereen, Lahden, Oriveden, Kirkkonummen, Sipoon ja Turun lähikuntien alueelle. Yhdellä toimituskerralla voidaan toimittaa useampi kuin yksi ateria.

Kotiin toimitettavien ateriapalveluiden avulla moni ikäihminen ja muu apua tarvitseva voi asua omassa kodissaan pidempään. Kotiin on mahdollista tilata kotiaterioiden lisäksi myös kauppakassipalvelu.

Kotipalvelu Mehiläisen Ateriaali

Ateriapalvelun asiakas voi olla kuka tahansa, mutta perinteisesti ateriapalveluidemme asiakasryhmiä ovat: ikäihmiset, kuntoutujat, lapsiperheet ja erilaiset erityisryhmät. Kotipalvelu Mehiläisen Ateriaalin kautta tarjotaan asiakkaille maistuvaa kotiruokaa, joka räätälöidään aina sopimaan eri tarpeisiin.

Haluatko lisää tietoa ateriapalveluista?

Jos haluat lisää tietoa ateria- tai kauppakassipalvelusta ja olet kiinnostunut tilaamaan palvelun kotiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaaminen on helppoa ja autamme tilauksen tekemisessä mielellämme.

Asiakaspalvelun tavoitat numerosta 020 581 3660, ma–pe klo 9-15, la klo 9–12. Voit myös lähettää tiedustelusi sähköpostilla osoitteeseen ateriaali@mehilainen.fi.

Jos olet jo asiakas ja haluat kysyä ateriapalvelun laskutuksestasi, soita numeroon 020 581 3659 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen ateriaali@mehilainen.fi.

Tutustu myös muihin Kotipalvelu Mehiläisen kotiin tarjottaviin palveluihin!

Kotiruokaa palvelu- tai hoivakoteihin?

Ateriapalveluita on mahdollista saada kilotavarana palvelu- ja hoivakoteihin. Ruokaa on mahdollista tilata tarpeen mukaan. Toimitamme ruoka-annokset joustavalla aikataululla. Ateriat saa tilattua annoksina tai kilotavarana.

Jos kiinnostuit ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä Kotipalvelu Mehiläisen liiketoiminnan hallintoon ja kysy lisää!