Mehiläisen ja Firsbeatin ennaltaehkäisevä työterveyskumppanuus auttaa kohdentamaan hyvinvointi-investointeja

Mehiläisen asiantuntijavalmennus ja Firstbeat Life -hyvinvointimittaukset vastaavat työyhteisöjen ennakoivan tuen tarpeeseen. Ennaltaehkäisevä työterveyskumppanuus auttaa tunnistamaan riskejä ajoissa ja kohdentamaan hyvinvointi-investoinnit oikein.

Firstbeat Technologies lyhyesti

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin ja huippu-urheilun parissa toimiva yritys, jonka johtava fysiologinen analytiikka sekä palvelut auttavat parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva sykevälimittaus tuottaa erittäin tarkkaa yksilöllistä tietoa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan vaikutuksista. Kahden vuosikymmenen aikana olemme saaneet auttaa yli 10 000 organisaatiota sekä tuhansia urheilujoukkueita yli 70 eri maassa. Lue lisää: Firstbeat.fi .

Ennaltaehkäisevä työterveyskumppanuus tarttuu palautumishaasteisiin ajoissa

Monet työntekijät kamppailevat stressin ja palautumisen tasapainon kanssa, mikä lisää ylikuormituksen riskiä ja myös ennakoivan tuen tarvetta työyhteisöissä. Kun haasteisiin tartutaan hyvin varhaisessa vaiheessa, voidaan usein välttyä vakavammilta ongelmilta.

Mehiläisen Työelämäpalveluiden keskeinen kokonaisuus ovat jatkuvasti kehittyvät työterveyspalvelut. Uusi työyhteisöille tarjottava kokonaisuus yhdistää Firstbeat Life -hyvinvointipalvelun ja Mehiläisen asiantuntijavalmennuksen. Niiden avulla riskitekijät voidaan tunnistaa ajoissa ja kohdentaa juuri oikeanlaista tukea sitä eniten tarvitseville.

Käytännössä Firstbeat Life -hyvinvointiratkaisu tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista. Henkilökohtaisen mittalaitteen ja mobiilisovelluksen avulla jokainen työntekijä voi tehdä palvelun aikana mittauksia rajattomasti. Mehiläisen asiantuntijoita tulokset auttavat pääsemään kiinni kuormittumisen juurisyihin ja löytämään yhdessä keinoja tilanteen muuttamiseksi.

Asiantuntija seuraa yrityksen tuloksia

Mehiläisen asiantuntija seuraa myös yrityksen tuloksia ja voi raportoida anonyymia ryhmädataa yrityksen työkykyjohtamisen tueksi.

- Firstbeat Lifen myötä Mehiläisen työterveyden asiantuntijat saavat käyttöönsä mittarin, jonka avulla yksilön terveyskäyttäytymistä ja muutoksia voidaan seurata pitkällä aikavälillä sekä raportoida myös asiakasyritykselle toimenpiteiden vaikuttavuutta ryhmätasolla, kertoo Mehiläisen Työelämäpalveluiden tuotepäällikkö Heljä Pyyhtiä.

- Ennaltaehkäisevien terveys- ja hyvinvointipalveluiden merkitys kasvaa globaalisti. Yhdessä Mehiläisen asiantuntijoiden kanssa voimme tarjota yhä vaikuttavampaa työterveyskumppanuutta. Kun johtava mittausteknologiamme yhdistyy osaksi asiantuntijoiden palveluita ja osaamista, pystymme tunnistamaan stressin ja palautumisen haasteita sekä auttamaan kohti terveellisempiä elintapoja tehokkaasti, avaa Firstbeatin toimitusjohtaja Tero Lehtonen.

Tutustu Mehiläisen ja Firstbeatin uuteen palveluun Työhyvinvoinnin palvelukaupassa.

Lisätietoja antaa

Heidi Baas
Työelämäpalveluiden tuotepäällikkö, Mehiläinen
heidi.baas@mehilainen.fi