Telia Finland otti liiketoimintakohtaisen työpaikkaselvityksen toimintansa kehittämisen tueksi

Telia Finland

Telia on Suomessa yleisesti tunnettu teleoperaattori, mutta se toimii myös yhtenä Suomen suurimmista ICT-palveluiden tuottajista sekä Pohjoismaiden suurimmista TV-taloista. Telia työllistää 4000 työntekijää Suomessa ja kansainvälisesti yhteensä 20 000 työntekijää.

Telia Finland toteutti liiketoimintakohtaisen työpaikkaselvityksen tiiviissä yhteistyössä henkilöstönsä sekä Mehiläisen työterveyden moniammatillisen tiimin kanssa vuonna 2022. Työpaikkaselvityksen suunnittelu ja tulosten purku tehdään tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan johdon, esihenkilöiden ja työntekijöiden edustajien kanssa. Liiketoimintajohdon mukanaolo koko prosessissa on tärkeää, sillä tulosten purun yhteydessä voidaan heti havaita kompastuskohdat ja suunnitella toimenpiteet yhdessä työterveyden kanssa.

-Meille liiketoiminnassa on tärkeää, että kehitämme jatkuvasti onnistumisen edellytyksiä. Työpaikkaselvitys on yksi elementti, joka auttaa meitä kehittämistyössä eteenpäin. Se on nivottu varsinaiseen työntekemiseen, meidän toimintaamme, eikä se ole irrallinen palanen ulkopuolelta annettuna, tiivistää Minna Hurmalainen, People Partner, B2B, Telia Finland.

Katso video:

Referenssi julkaistu 2/2023