HY-Tech Comp: Toimitusjohtaja Pekka Väyrynen

HY-Tech Comp (ent. Hyrles) valmistaa mekaniikkaa ja elektroniikkaa konerakentajille. Tehtaalla työskentelee yhteensä 75 työntekijää. Hyrles kohdensi työterveysresurssit ennakointiin.

-Paljon on vaaratekijöitä ja muita asioita, joihin täytyy kiinnittää huomiota. Olemme todellakin nostaneet ytimeen henkilöstön hyvinvoinnin ja siihen liittyvät asiat. Olemme löytäneet Lohjan Mehiläisen kanssa tosi hyvän tatsin tekemiseen. Olemme ottaneet käyttöön omat ilmoitukset ja Digiklinikan. Näemme henkilöstön todellisena voimavarana - sieltä kumpuaa hyvä asiakaspalvelu! Tottakai se vaatii meiltä omaa tekemistä, mutta yhteistyössä Mehiläisen, meidän ja muiden palveluntuottajien kanssa olemme onnistuneet todella hyvin, kertoo HY-Tech Compin toimitusjohtaja Pekka Väyrynen.

-Nyt on nähtävissä, että kustannukset ovat lähteneet laskuun, mutta eniten tyytyväinen olen siihen, että fokus on oikealla suunnalla: ennakoinnissa ja siinä, että tartutaan haasteisiin ennen kuin ne oikeastaan edes syntyvät. Olemme määrittäneet sairauspoissaoloille tietyn tavoitteen ja lähestymme sitä hyvää vauhtia. Tärkein mittari on kuitenkin fiilispohjainen - minkälaista hymyä ja ilmettä ihmisiltä tulee, toteaa HY-Tech Compin toimitusjohtaja Pekka Väyrynen.

Tutustu muihin referensseihimme

Referenssi julkaistu 2019