EsihenkilöChat

Työterveysasiakkaillamme on mahdollisuus ottaa käyttöön EsihenkilöChat, jonka kautta esihenkilöt saavat nopean keskustelutuen ja yleistä neuvontaa esihenkilötyöhön liittyen työterveyshoitajilta. Palvelun käyttöön otosta sovitaan yrityskohtaisesti.

Millaisissa asioissa chattiin voi olla yhteydessä?

Esihenkilö voi olla yhteydessä EsihenkilöChatiin, jos hän haluat keskustella esimerkiksi työkykyasioista, työyhteisökysymyksistä, tuesta mielenterveyden ja jaksamisen haasteisiin, puheeksi otosta, osasairauspäivärahasta, ammatillisesta kuntoutuksesta, tilapäisistä työjärjestelyistä tai haluaa yleistä esihenkilöneuvontaa.

Mitä EsihenkilöChat maksaa ja kuka neuvontaa antaa?

Chatissa neuvontaa antavat työterveyshoitajat, jotka voivat myös tarvittaessa jättää soittopyynnön oman työterveystiimin jäsenille tai muille ammattilaisille. Chat on auki ma-su klo 6-20 ja viesteihin pyritään vastaamaan noin viidessä minuutissa. Chatin käyttö on työterveyshuollon ennaltaehkäisevää (Kela1) toimintaa ja laskutetaan aikaperusteisesti työterveyshoitajan normaalin tuntiveloituksen mukaan.

Miten saan palvelun käyttöön?

Palvelun saat yrityksesi käyttöön olemalla yhteydessä työterveyshoitajaasi tai asiakkuuspäällikköösi. Kun palvelu on otettu yrityksessäsi käyttöön, se löytyy työterveysvälilehdeltä tai voit itse aktivoida sen käyttöösi työterveysvälilehden asetuksista.

Näin tavoitat oman nimetyn työterveyshoitajasi viestillä

OmaMehiläisen EsihenkilöChatin kautta voit myös lähettää viestin omalle työterveyshoitajalle, jos asiasi koskee yrityksen toimintamalleja tai yksittäistä työntekijää. Oma työterveyshoitaja vastaa viesteihin 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lisää aiheesta