Kuopion Tapaturmapäivystys

Tapaturmapäivystys Kuopio

Kuopion tapaturmapäivystys hoitaa erilaisia tapaturmia ja on täyden palvelun toimipaikka. Päivystys on tarkoitettu kaikille – lapsille, aikuisille, urheilijoille ja ikääntyneille!

Milloin tapaturmapäivystykseen?

Päivystyksessä tapaturmatiimi hoitaa sujuvasti työ-, liikenne- ja vapaa-ajan tapaturmat sekä urheiluvammat. Esimerkiksi:

  • Kirurgiset ja ortopediset akuutit vammat
  • Murtumat
  • Haavat
  • Palovammat

Samalla käynnillä hoituvat myös tarvittavat röntgenkuvaukset. Tarvittaessa löydät meiltä kaikki palvelut päivystystutkimuksista erikoislääkärin vastaanotolle, sieltä leikkaussaliin, jälkihoitoon ja kuntoutukseen saakka- sujuvasti ja saman katon alta.

Tapaturmapäivystyksessä ei hoideta runsaasti vuotavia haavoja tai avomurtumia. Hätätilanteissa soitathan siis hätänumeroon 112.

Milloin päivystys on auki?

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta

Voit varata ajan tapaturmapäivystykseen:

Huomioithan, että jos kyseessä jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös Yleislääkäripäivystykseen.

Tapaturmapäivystyksessä asiantuntevaa traumaosaamista

Kaikilla tapaturmapäivystyksen asiantuntijoilla on ortopedian ja traumatologian osaamista, eli päivystäjät ovat ortopedian ja traumatologian erikoislääkäreitä tai erikoistuvia lääkäreitä.

Asiantuntijat ja toimipisteet

Petteri Antonen
LL, ortopedian-ja traumatol. erikoislääkäri
9.7
Timo Aronen
LL, yleislääkäri
9.2
Helena Ervasti
LL, ortopedian ja traumatologian erik.lääkäri
9.6
Peter Ess
LL,ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
9.6

Lisää aiheesta