Noora Patton

Sair.hoit, terv.hoit, ratkaisukesk. lyhytterapeutti

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (AMK) sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Helsingin psykoterapia instituutti). Olen käynyt kognitiivisen lyhytterapeutin menetelmä opinnot ja ajankohtaisesti opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi Turun yliopistolla. Olen suorittanut myös ryhmänohjaajan pätevyyden.

Viimeiset viisi vuotta olen työskennellyt erikoissairaanhoidossa psykiatrialla. Olen erikoistunut erityisesti mielialahäiriöiden, ahdistushäiriöiden, syömishäiriöiden sekä erilaisten riippuvuuksien hoitoon. Työskentelen aikuis- sekä nuorisoikäisten potilaiden kanssa.

Lähestymiseni on lämmin ja empaattinen. Haluan, että jokaisella vastaanotollani olevalla ihmisellä on rauhallinen ja hyväksytty olo. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet. Olemme aina asiakkaani kanssa samanarvoisia ja yhdessä lähdemme tutkimaan asioita lähemmin ja työskentelemme systemaattisesti kohti asiakkaan tavoitteita. Pidän asioiden tutkiskelevasta työotteesta, jossa huomioidaan asiakkaan oireiluun vaikuttavat tekijät sekä yksilölliset voimavarat. Käytän työkaluina runsaasti erilaisia harjoituksia sekä kotitehtäviä.

Tarjoan koulutuspsykoterapiaa opiskelijahinnoin sekä lyhytterapiaa. Terapiasuhde voi kestää muutamasta kriisikäynnistä pidempään suhteeseen. Asiakas päättää terapian pituuden. Ensikäynti ei sido hoitosuhteeseen. Voit varata ajan soittamalla, viestillä tai sähköpostilla.

Anvisningar för tidsbokning

Voit tiedustella aikoja laittamalla sähköpostia noora.patton@mehilainen.fi tai 040 379 5166. Lisätietoja Mehiläinen Terapiaklinikka Turku toimisto numerosta 050 324 8901.

Språkkunskap

  • finska, arbetsspråk
  • engelska, modersmål

Verksamhetsställen

Mehiläinen Terapiaklinikka Turku
Sibeliuksenkatu 3 A, 6. krs
Telefon, Tidsbokning0503248901Pris 0,084 €/min