Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi-infot 22.3 ja 24.3.2022

Komppi, Mehiläinen ja Poiju ovat yhdistyneet – tuloksena on yksi Suomen suurimpia psykologi- ja psykoterapiaosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota valtakunnallisesti laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykologeille, psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille.

Osallistu Mehiläisen Työelämäpalveluiden, Komppi Mehiläisen ja Mehiläinen Psykologivälityksen (Poijun) yhteiseen rekrytointi-infoon tiistaina 22.3 tai torstaina 24.3 niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen voi tarjota psykologeille, psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille.

Tapahtumassa kuulet mm:

  • Millaisia työmahdollisuuksia Komppi Mehiläinen tarjoaa psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille? Psykoterapiaopiskelijoille pystymme tarjoamaan mahdollisuuden tarjota esim. lyhytterapiaa Mehiläisen suurelle itsemaksavalle asiakaskunnalle.
  • Mitä työterveyspsykologin työ on ja millaisia urapolkuja se psykologeille tarjoaa?
  • Millaisia työmahdollisuuksia Mehiläisen Psykologivälitys (Poiju) tarjoaa psykologiammatinharjoittajille ja kuka voi liittyä Psykologivälityksen ammattiverkostoon?

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan chatin kautta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tapahtuma järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Psykologipalvelu Poiju on nyt Mehiläinen Psykologivälitys.

Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita voimavarojen kasvattamisessa ja mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen. Työelämäpalveluiden puolella panostamme erityisesti ennaltaehkäisyyn ja teemme työtä asiakasyritystemme johdon, tiimien ja yksilöiden kanssa. Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset, työnohjaukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkityksellisen työn tekemiseen ja ammatilliseen kehittymiseen. Meillä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Emilia Haapala
Psykoterapeuttien rekrytointi ja psykologien rekrytointi, Mehiläinen
040 648 6581
emilia.l.haapala@mehilainen.fi

Johanna Alava
Psykologien rekrytointi, Mehiläinen Psykologivälitys
0400 178 559
johanna.alava@mehilainen.fi

Katso tästä mielenhyvinvoinnin ammattilaisten avoimet työpaikat