Psykologien ja psykoterapeuttien rekrytointi-infot 27.9. ja 5.10.

Mehiläinen on yksi Suomen suurimpia psykologi- ja psykoterapiaosaamisen keskittymiä. Haluamme uudistaa mielenterveysalaa, tarjota Suomen laadukkainta hoitoa sekä monipuolisia työmahdollisuuksia psykologeille ja psykoterapeuteille. Osallistu Mehiläisen psykoterapiayksikön, Psykologivälityksen ja Työelämäpalveluiden yhteiseen rekrytointi-infoon tiistaina 27.9. tai keskiviikkona 5.10. niin kuulet, millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen voi psykologeille ja psykoterapeuteille tarjota!

Tapahtumassa kuulet mm:

  • Millaisia työmahdollisuuksia Mehiläinen tarjoaa psykoterapeuteille ja psykoterapeuttiopiskelijoille?
  • Millaisia työmahdollisuuksia Psykologivälitys tarjoaa psykologiammatinharjoittajille ja kuka voi liittyä ammatinharjoittajaksi Psykologivälitykseen?
  • Mitä työterveyspsykologin työ on ja millaisia urapolkuja se psykologeille Mehiläisessä tarjoaa?

Tapahtuma-alustalla pääset osallistumaan chatin kautta ja kysymään mahdollisia mieltä askarruttavia kysymyksiä. Tapahtuma järjestetään verkossa, joten voit liittyä mukaan vaikka omalta kotisohvaltasi käsin!

Ilmoittaudu 27.9. klo 17 tapahtumaan tästä 

Ilmoittaudu 5.10. klo 17 tapahtumaan tästä 

Mehiläisellä mielenterveyden ammattilaiset tekevät merkityksellistä työtä tukien asiakkaita mielen haasteissa. Panostamme voimakkaasti matalan kynnyksen avun tarjoamiseen sekä mielenterveyden palveluiden vaikuttavuuden parantamiseen.

Asiakastyötä tukevat laadukkaat työvälineet ja tukiprosessit, vahva tietoturva, lisäkoulutukset ja kehittymismahdollisuudet sekä tiivis ja koko ajan kehittyvä yhteistyö mielenterveyden ammattilaisten välillä. Työ Mehiläisen mielenterveyspalveluiden ammattilaisena tarjoaa mahdollisuudet merkittävän työn tekemiseen ja kehittymiseen. Meillä saat moniammatillisen työyhteisön, jossa panostetaan yhteisöllisyyteen ja työhyvinvointiin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Emilia Haapala
Psykoterapeuttien rekrytointi ja psykologien rekrytointi, Mehiläinen
040 648 6581
emilia.l.haapala@mehilainen.fi

Johanna Alava
Psykologien rekrytointi, Mehiläinen Psykologivälitys
0400 178 559
johanna.alava@mehilainen.fi

Katso tästä mielenhyvinvoinnin ammattilaisten avoimet työpaikat