Pääasia-podcastin uusin kausi

Pääasia-podcastin kolmannella kaudella psykoterapeutti Thea Strandholm kutsui jälleen julkisuudesta tuttuja henkilöitä terapeutin tuoliin puhumaan mielenterveyden asioista.

Jakso 4: Tuure Boelius & toivo

Neljännessä jaksossa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholmin vieraana on artisti Tuure Boelius. Tuure avaa elämänsä käänteitä ja kipukohtia nuorena alkaneesta julkisesta urasta, kohuista sekä ulkopuolelta tulevista paineista.

Jakso 3: Elina Gustafsson & oikeudenmukaisuus

Kolmannessa jaksossa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholmin vieraana on ex-huippunyrkkeilijä Elina Gustafsson. Elina kertoo, mikä teki hänestä hänet, ja miten hän on koko elämänsä taistellut kapeita muotteja vastaan kipua ja heikkouksia piilottamalla. Masennuksen ja kasvukipujen kautta oman juttunsa löytänyt urheilija jakaa oivalluksensa elämästä.

Jakso 2: Sami Kuronen & henkinen kasvu

Toisessa jaksossa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholmin vieraana on radio-ja tv-juontajana tunnettu Sami Kuronen. Jaksossa Sami kertaa elämänsä vaiheita ja lapsuuden vaikutusta kovan työmoraalin kehittymiseen. Millaisia vaikutuksia unettomuudella ja uupumuksella oli identiteettiin? Lisäksi jaksossa keskustellaan ulkonäköpaineista, huijarisyndroomasta ja siitä, mikä elämässä on tärkeintä.

Jakso 1: Janita Autio & vapaus

Kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa Mehiläisen psykoterapeutti Thea Strandholmin vieraana on valokuvaaja ja somevaikuttaja Janita Autio. Jaksossa Janita kertoo matkastaan irti lestadiolaisuudesta. Millainen on luopumisen sisäinen prosessi, entä miltä tuntuu kannatella muiden toiveita ja pettymyksiä?

Lisää aiheesta