Mehiläinen avasi täysin uudistetun sairaalan Helsingin Töölöön

Mehiläisessä juhlittiin maaliskuun lopussa  Töölössä sijaitsevan Helsingin sairaalan upouusia tiloja. Sairaala on remontoitu potilasturvallisuuden ja potilaan sujuvan hoidon näkökulmista huippumoderniksi.Mehiläisessä juhlittiin maaliskuun lopussa Töölössä sijaitsevan Helsingin sairaalan upouusia tiloja. Sairaala on remontoitu potilasturvallisuuden ja potilaan sujuvan hoidon näkökulmista huippumoderniksi.

Mehiläisen toimitusjohtaja Matti Bergendahlin mukaan sairaalan täydellinen modernisointi kertoo halusta uusiutua ja palvella Mehiläisen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimitusjohtaja Bergendahl muistutti tervehdyssanoissaan 102-vuotiaan Mehiläisen juurien olevan nimenomaan sairaalatoiminnassa. Hän korosti Töölössä sijaitsevan sairaalan ainutlaatuisuutta monessa suhteessa. Sairaalassa tehdään erittäin monipuolisia leikkauksia. Päiväkirurgisina toimenpiteinä suoritetaan mm. ortopedisia tähystysleikkauksia, sappileikkauksia, suonikohjutoimenpiteitä ja silmän kaihileikkauksia sekä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Pidempää toipumista vaativia kirurgisia toimenpiteitä ovat mm. tekonivelleikkaukset, urologiset ja gynekologiset leikkaukset ja isommat plastiikkakirurgiset leikkaukset.

Sairaalan uudistuksessa huomioitiin myös lapsipotilaat ja heidän erityistarpeensa. Lapsille on oma heräämö ja toipumishuone. Mehiläisessä suoritetaan mm. lasten korvien ilmastointiputkituksia, tyräleikkauksia ja erilaisia tähystyksiä.

Helsingin sairaalassa on nyt käytössä 7 leikkaussalia ja 3 toimenpidehuonetta, 1 silmäkirurgiaan keskittyvä leikkaussali sekä 8 paikan vuodeosasto. Uudistettu sairaala tarjoaa lääkäreille ja henkilöstölle erinomaiset työskentelyolosuhteet.