Björn Sundström

Psykologi

Olen psykologi, jolla on kokemusta terveyskeskuksen, työterveyden ja erityishuollon puolelta. Työskentelen enimmäkseen aikuisten ja nuorten kanssa. Erityiskiinnostukseni on painonhallinta ja psyykkinen jaksaminen. Vastaanotollani voidaan yhdessä miettiä elämäntilanteen kokonaisuutta sekä tunnistaa arjen haasteita ja stressitekijöitä. Työskentely tapahtuu aina yksilöllisesti, jossa lähtökohtina ovat asiakkaan elämäntilanne ja tavoitteet. Valmiita ratkaisuja ei ole. Olen tällä hetkellä psykoterapeuttikoulutuksessa (Kognitiivinen käyttäytymisterapia, KKT).

Työkielinä minulla on suomi, ruotsi ja englanti. Pidän tarvittaessa vastaanottoa myös lauantaisin.

Jag är en psykolog, som har erfarenhet av psykologarbete inom hälsocentralen, arbetsplatshälsovården och specialomsorgen. Jag jobbar främst med vuxna och unga. Jag är speciellt intresserad av viktkontroll och psykisk ork. På min mottagning kan vi tillsammans fundera över din livssituation i sin helhet, som innefattar också vardagens utmaningar och stressmoment. Arbetet sker alltid individuellt, med kundens livssituation och mål som utgångspunkt. Färdiga lösningar finns inte. Jag studerar för tillfället till psykoterapeut (Kognitiv beteendeterapi - KBT).

Jag arbetar på svenska, finska och engelska. Jag har vid behov mottagning även på lördagar.

Ajanvarausohje

Ilmoitathan ajanvaraajalle tai nettiajanvarauksen Lisätietoa-kentässä mahdolliset käyntiisi liittyvät erityishuomiot. Huomioithan, että psykologi ei ota kantaa lääkitykseen tai kirjoita sairaslomia.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Psykologia

Kiinnostuksen kohteet

  • Psyykkinen jaksaminen
  • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen
  • Painonhallinta

Tutkinnot

  • Psykologi

Kielitaito

  • englanti, sujuva
  • ruotsi, äidinkieli
  • suomi, äidinkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Salo
Vilhonkatu 8
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
010 414 00
Ajanvaraus
010 414 5900
Vaihde
Mehiläinen Neo Turku
Joukahaisenkatu 6, NEO-talo
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
010 414 4888 Mehiläinen NEO
Ajanvaraus
010 414 0112
Vaihde